Loading...
nl

single dating DrentheSingle Dating in Drenthe

single dating Drenthe

Single.nl is de datingsite voor de bewuste single! In een tijdperk waarbij het aantal echtscheidingen naar recordhoogte is gestegen zie je dat er steeds meer behoefte is aan een nieuw soort contact. Door zaken die je in je jeugd en opvoeding hebt geleerd heb je echter een bepaald ideaalbeeld van een relatie, maar kan dat ook niet anders? Mannen en vrouwen die een punt achter hun relatie hebben gezet willen daarna vaak enkel de lusten en niet de lasten. Maar hoe zoek je de juiste partner voor dit avontuur?

Single.nl biedt een platform van gelijkgestemden. Mannen en vrouwen die uit een relatie zijn gekomen en gelukkig willen zijn zonder die onverbiddelijke drang om zich met iemand te verbinden. Het nieuwe casual daten waarbij meer genegenheid komt kijken dan bij een one-night-stand maar dan met 'no strings attached'. Dat klinkt ontspannen en dat is het ook zolang je maar weet waar je aan begint. Een casual date is het tegenovergestelde van een vaste liefdesrelatie.

Je hebt als bewuste single geen behoefte aan een vaste relatie maar wel de behoefte om je leven en bijzondere momenten te delen met iemand anders. Een vriendschap met net dat ene beetje meer.

Ben je een bewuste single in de provincie Drenthe en wil je daten met een bewuste single uit jouw omgeving schrijf je dan vrijblijvend in. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en vanzelfsprekend staat jouw privacy bij ons voorop!

Single daten in Drenthe

Na een paar leuke gesprekken op datingsite Single, heb je snel een afspraakje met die ene leuke single man of vrouw. Je hebt een afspraakje gemaakt en je date heeft zowaar laten zien dat je hem of haar kunt verbazen met een leuke activiteit. Je hebt in feite geen idee wat je allemaal zou kunnen uitvoeren in de provincie Drenthe. Daarom willen we je datingavontuur beginnen met een paar tips voor een gegarandeerd geslaagde eerste afspraakje!

Registreer je nu gratis!

Ga naar het Drents Museum

Wil je naar Assen!? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het Drents Museum. Je vindt er talrijke grote wereldwijde en landelijke tentoonstellingen en langlopende presentaties over archeologie, hedendaags realisme en kunst. Je kunt er ook een blik werpen op het grootste poppenhuis van Nederland en samen in het verleden van Drenthe duiken!

Actief single daten in het Outdoor Grolloo Klimpark

Wil je een sportievere date? Neem je date mee naar buitengewone hoogten in het Buitenklimbos in Grolloo. Doe de 6 verschillende parcoursen, die tussen 2 en 10 meter hoog zijn. Zullen jullie samen de meer dan 76 uitdagingen en verschillende kabelbanen bedwingen? Geniet samen van deze bijzondere ervaring hoog in de boomtoppen!

Wandel of fiets afspraak in Nationaal Park Dwingelderveld

Het Nationaal Park Dwingelderveld is een must-see voor iedereen die van de natuur houdt! Dit bijzondere natuurgebied ligt in Zuidwest-Drenthe en bestaat uit 4000 hectare bos en heide. De plaats is het thuis van verschillende vogels en andere dieren die het op andere plaatsen in Nederland niet uithouden. Het is mogelijk er te wandelen, te fietsen of een tocht te maken op een Solex. Dus zoek elkaar en de natuur op tijdens een motiverende en romantische tocht door dit prachtige landschap!

Romantische wandeling door Assen

Natuurlijk kun je ook kiezen om een goede stedentrip naar Assen te maken. Wandel door de historische straten en bekijk de vele winkels in het centrum, waarna je kunt genieten van een lekker hapje en een drankje in een van de ontspannende restaurants in deze mooie stad. Neem een kijkje in de Poort van Assen!

Ontdek de historische omgeving in het Museumdorp van Orvelte

Als je de geschiedenis en klederdracht van Drenthe wilt ervaren, dan is Museumdorp Orvelte een leuk uitstapje om te overwegen! Orvelte is een van de prachtigste dorpen van Drenthe met enorme boerderijen, bijzondere tuinen en oude huizen. Dit stadje met zijn bijzondere sfeer is de perfecte plaats om op een leuke, pittige manier met elkaar vertrouwd te raken en iets te leren over de geschiedenis van de provincie!

Registreer je nu gratis!

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een date gevonden in Groningen! Wat is daar allemaal te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingdorp Bourtange: wij weten waar je een leuke date kunt kiezen!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Bent u niet zo bekend met Drenthe, dan geeft single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het Klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt je met leuke uitstapjes. Ontdek meer over daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een dagje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga lekker uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei plekken waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland als het gaat om daten? Genoeg! Ga samen naar Zandvoort, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? De een weet meer over Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, boeiende date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een effectieve date in Zuid-Holland kunt u onder andere naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? single begrijpt dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezichtiging van de Utrechtse Bazaar. Lees binnenkort meer over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een dagje Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een geslaagde date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date daar? single begrijpt dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto