Loading...
nl

single dating Tilburg Single Dating in Tilburg

single dating Tilburg

Na talloze gezellige gesprekken heb je eigenlijk besloten om die leuke vrijgezelle man of vrouw van datingsite Relatieplanet mee uit te vragen op een afspraakje. Je bent een beetje angstig en wilt er zeker van zijn dat jullie beiden een afspraakje hebben om nooit te vergeten. Om je daarbij te helpen, hebben we de 5 leukste date uitjes in en rond Tilburg samengesteld! Op deze manier wordt je allereerste afspraakje absoluut een succes!

Schrijf je gratis in

Met je date op safari in Safaripark Beekse Bergen

Heb je zin in een belevenis met je date? Breng dan een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Dit dierenpark, gelegen tussen Tilburg en Hilvarenbeek, is het grootste dierenpark in de Benelux. Ontdek elkaar en meer dan 150 diersoorten in dit prachtige park dat uitgestrekte open vlaktes omvat met, om er een paar te noemen, zebra's, giraffen en leeuwen. Je kunt kiezen voor een romantische wandeling, maar ook voor een verbazingwekkende auto- of bootsafari! Wil je echt de safari-sensatie beleven met die goede man of vrouw aan je zijde? Huur samen een kano en word één met de natuur.

Duik samen in moderne kunst in museum De Pont

Houden jij en je date van (hedendaagse) kunst? Dan is een uitje naar Museum De Pont absoluut de moeite waard om over na te denken! Dit museum werd in 1988 ontwikkeld als een traditie van zakenman Jan de Pont met het doel hedendaagse kunst te stimuleren. Het museum toont een reeks tentoonstellingen waarmee het hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland wil verwerven, tentoonstellen, uitlenen en verkrijgen. Zo kun je van elkaar allebei dat beetje extra genieten tijdens je afspraakje!

Proef de liefde bij bierbrouwerij de Koningshoeven

Heb je altijd al van de standaard bereiding van bier gehouden en zou je dat willen delen met die goede man of vrouw? Waarom dan niet samen een kijkje nemen bij de brouwerij van Abdij de Koningshoeven. Om maar iets te noemen: brouwerij Koningshoeven is de fabrikant van het bekende biermerk La Trappe. La Trappe was het eerste Nederlandse trappistenbier en daarmee een fundamenteel deel van de geschiedenis van het Nederlandse bier. Proef samen de liefde op deze bijzonder smakelijke afspraak!

Beleef oersensaties in Natuurmuseum Brabant

Ben je een echte natuurliefhebber en weet je dat je date dit ook uiterst intrigerend zal vinden? Ontdek op een interactieve en uitdagende manier van alles over het leven van planten en dieren in Natuurmuseum Brabant. De collectie van dit museum bestaat uit opgezette dieren, dieren op geesten, gedroogde planten, stenen, mineralen, fossielen en andere historische voorwerpen. Er is voor elk wat wils! En natuurlijk kan deze instructieve afspraak afgesloten worden met een lekker warm kopje koffie of thee in het museumcafé.

Ontdek samen de romantische binnenstad van Tilburg

.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tijdens je afspraakje samen deze mooie en pittoreske stad te verkennen. Wandel door een van de vele stadsparken van Tilburg, zoals het Leijpark, dat werd aangelegd door de beroemde landschapsarchitect Leonard Springer. In Tilburg zijn er ook veel mogelijkheden om door winkelstraten te wandelen of te genieten van een traktatie en een drankje. Je zult zeker niet moe worden in deze bijzondere stad!

Schrijf je gratis in

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto