Loading...
nl

single dating Rotterdam Single Dating in Rotterdam

single dating Rotterdam

Je hebt een leuke vrijgezelle man of vrouw ontmoet op de dating site Single. Na een paar gezellige gesprekken online, zou je elkaar graag ontmoeten. Je afspraakje heeft je verteld hem of haar te verrassen met een origineel uitje in Rotterdam. Om je daarbij te helpen hebben we de vijf leukste datingplekken in Rotterdam voor je verzameld. Zo wordt je eerste afspraakje er een om nooit te vergeten!

Schrijf je helemaal gratis in

Geniet met je afspraakje van een mooi uitzicht op de Euromast

Heb je besloten te ontspannen met een heerlijke stadswandeling? Of willen jij en je afspraakje gewoon genieten van het schitterende uitzicht over Rotterdam? Breng een bezoek aan de Euromast. De Euromast is het icoon van Rotterdam. Je kunt er eten, consumeren en genieten van het prachtigste uitzicht over deze unieke stad. Op een heldere dag kun je zelfs Antwerpen zien liggen! Neem je afspraakje mee naar buitengewone hoogten en geniet samen van deze bijzondere ervaring!

Neem samen een kijkje op de SS Rotterdam

Bezoek de SS Rotterdamsamen met die leuke vrijgezelle man of dame en geniet van een geregisseerde tocht in dit adembenemende schip. Neem samen een kijkje in de stuurhut en stel je voor op een historische reis van Rotterdam naar New York. Er is bijna geen betere methode om de loop van je leven te veranderen dan samen met een leuke man of dame van dit bijzondere cruiseschip te genieten. Natuurlijk zijn er evenzo veel gelegenheden om samen van een hapje en een drankje te genieten. Er is voor elk wat wils!

Reis met je afspraakje rond de wereld in Diergaarde Blijdorp

Is een reis van Rotterdam naar New York ontoereikend voor jou en je reislustige date? Begin dan samen je reis over de hele wereld in Diergaarde Blijdorp! Ontdek de wolven van Europa en maak daarna samen een reis naar de bizons van Noord-Amerika. Beleef deze reis door het dierenrijk van onze wereld in één dag! En vergeet niet elkaars hand vast te houden in het Centraal Afrikaans Regenwoud. Je weet nooit wat er in de struiken schuilt.

Ga op een ervaringsdate in het Maritiem Museum Rotterdam

Kun je geen genoeg krijgen van de invloed die de maritieme wereld op ons dagelijks leven heeft en wil je dit delen met die leuke vrijgezelle man of vrouw van Single? Waarom ga je niet samen naar het Maritiem Museumin Rotterdam. Eindig als de opperste reiziger in deze reis door het maritieme verleden en heden van Nederland. Ervaar de wereld van luxe cruisepassagiers of hard werkende havenarbeiders terwijl je op een leuke, levendige manier met elkaar vertrouwd raakt. Dit museum is zeker een bezoekje waard!

Maak een romantische wandeling in het Park bij de Euromast

Wil je elkaar op een rustigere methode leren kennen? Geloof dan eens in een mooie wandeling door het Park bij de Euromast t! Het Park is het bekendste park van Rotterdam en ligt in het westen van het stadscentrum. Geniet van deze mooie plek en van elkaar! Misschien is het leuk om iets lekkers te drinken en te eten mee te nemen? Zo kun je een romantische picknick houden!

Schrijf je helemaal gratis in

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto