Loading...
nl

single dating Nijmegen Single Dating in Nijmegen

single dating Nijmegen

Je hebt een leuke single man of vrouw bevredigd via de datingsite Singleen snel ga je elkaar voor het eerst ontmoeten. Verbazingwekkend! Je woont allebei in de buurt van Nijmegen en je hebt gekozen dat het gemakkelijk zou zijn om elkaar daar te ontmoeten. Om je te helpen een leuke date te organiseren, hebben we zowaar 5 originele uitjes in de stad Nijmegen gemaakt!

Schrijf je helemaal gratis in

Beleef het MuZIEum met je date

Als je op zoek bent naar een eerste idee voor je eerste afspraakje, dan is MuZIEumde plek waar je moet zijn! Dit uitje is gegarandeerd een unieke ervaring en is echt geschikt als je op zoek bent naar een afspraakje met wat diepgang. Ervaar samen hoe het is om blind te zijn en wat er met je andere zintuigen gebeurt door in absolute duisternis op pad te gaan. Dit is absoluut een bijzondere ervaring om te delen met die goede man of dame!

Beklim samen de Sint Stevenstoren

De Sint Stevenskerkof Grote Kerk is de oudste en grootste kerk van Nijmegen. De geschiedenis van dit historische bouwwerk gaat terug tot de 7e eeuw, waarna het gebouw een aantal verbouwingen moest ondergaan als gevolg van de Tweede Wereldoorlog, om maar iets te noemen. Beleef samen met je date de geschiedenis die dit bouwwerk te bieden heeft en probeer de Sint Stevenstoren te beklimmen. Uiteraard kun je deze date afsluiten met een heerlijk drankje in het schitterende centrum van Nijmegen.

Maak een romantische wandeling door het Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark, ook bekend van het populaire Frank Boeijen lied, is het meest centraal gelegen stadspark van Nijmegen. Waar het vroeger vooral werd opgevat als een ontmoetingsplaats voor vrouw van de straat en verslaafde, is het na een ingrijpende herinrichting omgetoverd tot een schitterende en rustgevende omgeving. Het is de ideale plek voor een rustige wandeling met eventueel een romantische picknick in de stad Nijmegen.

Steek je handen uit de mouwen bij Pottenbakkerij de Mussepot

Wil je echt je handen uit de mouwen steken? Breng een bezoek aan Pottenbakkerij de Mussepot. Programmeer je vernieuwende kant terwijl je elkaar beter leert kennen. Niet bang om je handen vuil te maken? Kies dan voor een inspirerende workshop en maak een mooi aandenken voor elkaar!

Bekijk samen Museum het Valkhof

Hou je van kunst, cultuur en geschiedenis? Een uitstapje naar het Valkhof Museumis de perfecte date voor jullie! Van de mooie schatten van Romeins Holland tot levendige collecties moderne kunst en diverse leuke interactieve workshops, dit museum heeft voor elk wat wils. Bovendien kun je genieten van het prachtige, hedendaagse bouwwerk en natuurlijk kiezen voor een inspirerende geregisseerde tocht. Gegarandeerd succes!

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto