Loading...
nl

single dating MaastrichtSingle Dating in Maastricht

single dating Maastricht

Je hebt eindelijk die geweldige vrijgezel gevraagd om met je uit te gaan, maar wat kun je doen? Heb je al eens gedacht aan een dagje uit in Maastricht? Deze parel van een stad in het lage deel van Nederland is absoluut de moeite waard om samen te bekijken. Om je te helpen heeft datingsite Single een lijst gemaakt van de allerbeste plaatsen om heen te gaan!

Schrijf je gratis in

Vier het leven op het Vrijthof

Het Vrijthof is het bruisende hart van de stad Maastricht. De vele monolieten geven je snel het gevoel dat je je in historische sferen bevindt. Geniet van de cultuur om je heen, bekijk het Theater aan het Vrijthof en geniet natuurlijk van een hapje en een drankje op een van de vele balkonnetjes!

Verken de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw "Sterre der Zee".

Niets vult de aantrekkingskracht van je afspraakje zo aan als de schitterende Onze Lieve Vrouw "Sterre der Zee" Basiliek in Maastricht. Vergaap je aan de pracht aan de binnenkant en de statigheid aan de buitenkant van dit bijzondere monument. Waag je samen in hogere sferen en haal het beste uit deze prachtige ervaring!

Ga op een belevenis in de spelonken van de Sint Pietersberg

Wil je liever iets sportiefs doen met je date? Ga dan op een belevenis in de spelonken van de Sint Pietersberg! Samen ondergronds gaan in het donker is een stuk minder interessant dan alleen gaan. In een labyrint van gangen zou je wel eens veel meer kunnen vinden dan alleen de uitgang!

Een romantische picknick in het Stadspark

Wat is er romantischer dan een heerlijke picknick in een schitterend park? Verlief elkaar en geniet van de wisselende seizoenen in het Stadspark van Maastricht. Om de overheerlijke croissants en sapjes een beetje weg te branden, kun je ook een ontspannende wandeling maken!

Beleef kunst en cultuur in het Bonnefanten Museum

Samen kun je een vitale blik werpen op de belangrijkste kunstexposities van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Het museum voor beeldende kunst ligt in een half ruimteschip. De ideale plek om je afspraakje sterretjes in de ogen te schieten!

Schrijf je gratis in

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto