Loading...
nl

single dating Groningen stadSingle Dating in Groningen stad

single dating Groningen stad

Na veel nadenken en factoren overwegen, heb je die vrijgezel van Single op een afspraakje gevraagd. En hij of zij heeft zowaar toegezegd! Je kijkt er echt naar uit en begint je een beetje angstig te voelen. Je hebt afgesproken in Groningen, maar je weet nog niet precies wat je gaat doen. Datingsite Single biedt je 5 ideeën voor een leuke date in Groningen!

Meld je gratis aan

Picknicken in het Noorderplantsoen

Bijna helemaal niets is romantischer dan samen picknicken en de eendjes voeren in het prachtigste park van Groningen: het Noorderplantsoen . Zoek een rustig plekje op het grasveld of bij de vijver en geniet van elkaars gezelschap met iets lekkers of een drankje. Geen zin in picknicken? Je kunt ook midden in het park een kopje koffie of thee drinken in het het Flinders Café !

Geniet van een van de festivals in Groningen

Vooral in het zomerseizoen is het meer dan de moeite waard je te verlustigen aan een van de (soms geheel gratis) festiviteiten die de stad Groningen te gebruiken heeft. Geniet van kunst en muziek bij het Noorderzon Performing Arts Festival of kietel je smaakpapillen bij een van de vele foodtruckfestivals! Een gegarandeerd effectieve afspraak!

Verwen elkaar met een hapje en een drankje

Geef je de voorkeur aan een meer ontspannen dag in de stad? Dan heeft Groningen genoeg te bieden! Geniet van een lekkernij en een drankje in een van de koffiehuizen op de Grote Markt of warm je op met een overheerlijk kopje koffie in het het Nieuwscafé !

Ga als afspraakje kunst en cultuur snuiven in het Groninger Museum!

Houden jullie allebei van kunst? Dan is het Groninger Museum de beste plek voor een fantastische date met die leuke vrijgezelle man of vrouw! Met zijn steeds wisselende tentoonstellingen is er in het Groninger Museum altijd wel iets dat je aantrekt, naast die leuke vrijgezelle man of vrouw die je meeneemt! Dompel je onder in de sfeer van liefde en enthousiasme, zowel voor de kunst als voor elkaar!

Laat je meeslepen door de romantiek van de Prinsentuin

Elke dame (maar ook veel kerels) laat zich graag verrassen en verpesten. De Prinsentuin is daarom de perfecte plaats voor een buiten-de-gewone afspraak! Geniet samen van een kopje thee en bekijk de vele verschillende rozen en andere plantensoorten in dit schilderachtige deel van Groningen.

Meld je helemaal gratis aan

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto