Loading...
nl

single dating AssenSingle Dating in Assen

single dating Assen

Assen: een plezierige stad voor een eerste afspraakje

Heb je iemand ontmoet op een datingsite en gekozen voor een ontmoeting die je in het echt wilt vervullen? Je kunt je afspraakje organiseren in Assen, een dynamische stad in de provincie Drenthe. Je kunt kiezen om je afspraakje hier te regelen als je er zelf woont, echter evenzo als je date hier woont of als jullie beiden in de buurt van de stad wonen. Heb je een afspraakje in Assen voorbereid en wil je dit afspraakje tot een uitstekend succes maken? Lees dan in dit artikel welke dingen je in Assen kunt doen op je allereerste echte afspraakje.

Maak een stadswandeling

Als je zelf in Assen woont, kan het leuk zijn om je afspraakje meer te laten leren over een stad die voor hem of haar ongewoon is. Je kunt dit doen door een stadswandeling te maken, eventueel met of zonder gids. Als je veel over de stad weet, heb je geen gids nodig. Woon je niet in Assen en weet je dus niet veel over de stad, dan kun je evenzo een gids inhuren om je stadswandeling tot een succes te maken. Een voordeel van het maken van een stadswandeling is dat je niet de hele tijd over van alles hoeft te praten. Je kunt zelf discussiëren en je afspraakje zorgen stellen, maar je kunt evenzo iets over de omgeving zeggen of vragen als er stiltes vallen.

Bekijk het Drents Museum

In Assen kun je het Drents Museum ontdekken, een museum dat gewijd is aan Bartje Bartels. Bartje Bartels is een personage uit een boek van Anne de Vries uit het jaar 1935, dat onlosmakelijk met de stad Assen verbonden is. In het Drents Museum kun je het beroemde personage bewonderen, maar er zijn evenzo veel andere leuke dingen te zien en te doen. Ook hier hoef je het niet de hele tijd over te hebben, maar je kunt er een ongedwongen afspraakje maken. Als je niet begrijpt wat je moet zeggen, zeg dan gewoon iets over de tentoonstelling in het museum.

Terrassen in Assen

Tenslotte kun je er ook voor kiezen om in Assen gewoon iets te drinken door plaats te nemen op het terras. Niet alleen aangenaam in de zomer, maar evenzeer geweldig in het winterseizoen. De meeste eetgelegenheden hebben hun balkons voorzien van terrasverwarming, zodat je er ook op koudere winterdagen kunt blijven zitten. Consumeer een goede warme chocolademelk, een rode wijn of een donker bier in de winter of neem een frisdrank, een gewurztraminer of een mixdrank in de zomer en maak van je afspraakje een uitstekend succes. Wil je een hapje eten? Er zijn genoeg goede eetgelegenheden in Assen waar je casual of heel chic kunt dineren. Bekijk de top 10 dating websites van dit moment .

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto