Loading...
nl

single dating AlmereSingle Dating in Almere

single dating Almere

7x de beste dates in Almere

Probeer je motivatie te vinden voor de leukste date? In Almere zijn er veel leuke dingen te doen tijdens een afspraakje. Win je het hart van je afspraakje met een romantische boswandeling, een heerlijk avondmaal voor 2 of daag je hem of haar uit met een videospelletje air hockey? Er is voor elk wat wils! Bekijk de lijst met de meest vooraanstaande leuke dates in Almere en laat je inspireren!

Ga op een romantische date in Almere

Samen een film bekijken Samen een film kijken blijft een traditie. Geniet van een spannende thriller of zwijmel bij een romantische film. Gelukkig zijn er een aantal bioscopen in Almere voor de ideale gebeurtenis. Geloof Kinepolis Almere of kijk samen een film in Corrosia of de nieuwe bibliotheek!

Samen een film kijken almere date

De Spellendoos Hoe leuk is het om samen arcadespelletjes te spelen? Bij The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, de leukste spelletjes spelen, zoals basketballen, air hockey, de bekende muntautomaten, flipperkasten en nog veel meer! Ontdek hoe sportief je date is en daag hem of haar uit!

De speldoos

Maak een ontspannende boswandeling Een lange boswandeling maken is beslist niet saai, maar eerder romantisch. Maak gebruik van de rust en aantrekkingskracht van de natuur en leer niet alleen elkaar kennen, maar evenzeer een stukje Almere. Ontdek de serie van verschillende boswandelingen, zodat je samen kunt smullen in de meeste prachtige bossen van Almere!

Maak een ontspannende wandeling in het bos

Een avond vol amusement Zin in een goed cabaret of een uitstekende toneel-efficiëntie? Dan is Almere de plaats waar je moet zijn! Door de grote verscheidenheid aan beschikbare voorstellingen is er voor elke doelgroep een programma. Als je je date aan het lachen wilt maken, neem hem of haar dan mee naar een theaterefficiëntie in Kunstlinie of Corrosia Theater, Expo & Film . Genoeg mogelijkheden voor een geweldige avond!

Een avond vol vermaak

Genieten van lekkere gemengde drankjes Een avond met gemengde drankjes is altijd een goed concept. Trakteer je afspraakje op een heerlijke Mojito bij Meat in the City of een heerlijke Piña Colada bij Hudson Bar & Kitchen . Natuurlijk kun je ook kiezen om er een echt feest van te maken en je afspraakje meenemen naar een Salsa & Sangria avond bij Rosita' s! Almere heeft genoeg cocktailbars in petto voor een avondje gemengde drankjes!

Genieten van heerlijke cocktails

Een romantisch avondmaal voor twee Het gezegde 'de methode naar het hart van een man gaat door zijn maag' bestaat niet zomaar. Met een romantisch diner voor 2 ben je er zeker van dat je nooit misgrijpt! Win het hart van je afspraakje met een romantisch avondmaal in een van de vele eetgelegenheden in Almere.

Een romantisch diner voor twee

Almere Jungle Zoo Zin in een dagje uit vol dieren met je date? Ga dan samen naar het Dierenpark Almere Jungle ! Ontdek de verschillende dieren en waardeer een grote verscheidenheid aan ongewone planten in de Botanische Tuin. Geniet van een lekker kopje koffie en zelfgemaakte appeltaart in het Jungle Café en verbaas je date daarna met zijn of haar lievelingsknuffeldier uit de Jungle Store.

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een afspraakje in Groningen ontdekt! Maar wat is daar te doen? Gelukkig heeft single het antwoord: de Martinitoren, het Groninger Museum, het Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingstad Bourtange: wij weten waar je moet kiezen voor een leuke date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Als u niet zo thuis bent in Drenthe, biedt single u een overzicht van leuke dingen om te doen in Drenthe. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Drents Museum, het klimpark Outdoor Grolloo, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? single helpt u met plezierige reizen. Denk aan daten in Thialf, een dagje Waddenzee, Aquazoo, natuurgebieden, of een uitje naar Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is er genoeg te doen op het gebied van dating. Maak een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga uit in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland zijn er allerlei locaties waar je een leuke date kunt kiezen. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, ga naar de Bataviawerf, wandel samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bekijk het Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op het gebied van uitgaan? Genoeg! Samen Zandvoort bekijken, het Rijksmuseum in Amsterdam, uitwaaien op Texel, genieten in de Hortus Amsterdam, of samen leren in het Marinemuseum. Allemaal uitstekende uitjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? single begrijpt meer van Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes leveren een leuke, interessante date op!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een geslaagde date in Zuid-Holland kunt u naar Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitje in Leiden, om maar een paar locaties te noemen!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend met de provincie Utrecht? Single weet dat je effectief op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Binnenkort meer informatie over deze dating activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen als het gaat om daten in Noord-Brabant? single geeft de volgende suggesties: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kunt u voor een effectieve date terecht in o.a. de kasteeltuinen in Arcen, een boottocht op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend met Zeeland, maar wel zin in een date? single weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een vlucht met de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland

Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto