Loading...
en

Tags

Zin in een actieve date? 5 Zomerse ideeën!

Zin in een actieve date? 5 Zomerse ideeën!

1. Samen skaten

Je kunt heerlijk samen rolschaatsen, buiten in het zonlicht. Maar als dit te gewoon voor je is, kun je misschien kijken of er een rolschaatsdisco bij jou in de buurt is. Ben ik groot? Ja, dat ben je! Dat is nog eens een origineel afspraakje! En als je niet zo goed bent in rolschaatsen, is het alleen maar romantisch, best? Je zult dichter bij elkaar moeten komen en aan elkaar hangen om niet te vallen.

2. Een boottochtje

Bijna niets is zo leuk als in de zomer op het water te zijn. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.Je kunt bijvoorbeeld een bootje huren of echt origineel: een zwanenboot, het blijven geweldige dingen! Trek wel comfy kleding aan, want dan kun je lekker (water)trappen. Ben je wat stijlvoller? Een kano of paddleboard leasen is dan misschien meer iets voor u!

3. Samen op cursus gaan

Nu denk je misschien, mweh wat een raar idee !!! Maar nee, er zijn verschillende cursussen en workshops die worden aangeboden, speciaal in de zomer.Er zijn vast wel cursussen waar jullie allebei interesse in hebben. Wie weet, misschien houden jullie beiden wel van fotografie of gewoon van iets als pottenbakken. Je begrijpt het nooit.

4. Naar de dierentuin

Wanneer bent u voor het laatst naar een dierentuin geweest? In de zomer is er genoeg te doen en er zijn regelmatig speciale aanbiedingen waarbij je in sommige gevallen zelfs de dieren mag voeren. Origineel om dit tijdens een date te doen, toch?

5. Een goede fietstocht

Deze is al eerder genoemd. Samen fietsen is buitengewoon ontspannend en een uitstekende manier om bij te kletsen (mits het niet waait en je elkaar op een oncharmante manier moet uitkauwen). Het huren van een tandem maakt het nog leuker, al is het een schande dat je elkaar niet in de ogen kunt kijken. Nog meer factor om onderweg te stoppen voor een picknick, bijvoorbeeld.

Er zijn veel leukere keuzes voor een eerste afspraakje in de zomer. Niet beïnvloed genoeg? Dan kun je altijd even kijken op de vorige blogsites vol date-motivatie!!!! Wat is volgens jou de beste plek voor een date?

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo