Loading...
en

Tags

Zeven rode vlaggen om op te letten tijdens het daten

Zeven rode vlaggen om op te letten tijdens het daten

Lees hieronder de zeven waarschuwingen om op te shcrijven tijdens het datem als single

Single dating kan echt goed zijn, maar niet als u de onjuiste investering van uw tijd en energie (en contant geld) wanneer u altijd doet. Selecteer om die reden slim en begrijp op welke waarschuwingen u moet concentreren!

  1. Wanneer iemand het belangrijker vindt om aantrekkelijk te zijn dan eerlijk te zijn. Als we single zijn, geloven we dat het nodig is om een uitstekende indruk te maken. Je kunt dan het gevoel krijgen dat je jezelf een beetje moet aanbieden. Het is uitstekend om je je mooiste kant te laten zien, maar dit kan te ver gaan. Een leugen om goed te zijn lijkt te worden vrijgegeven, maar dit is misschien al een voorbode dan een charmante figuur die uiterlijk vindt, is belangrijker dan de waarheid.
  2. Schop drama als ze niet krijgen wat ze wensen. Iemand krijgt niet wat hij wil en deze persoon reageert met intense negatieve sensaties, bijvoorbeeld door uiteindelijk erg overstuur te zijn en conflicten te beheersen. Of door te snikken of de schuld te geven en op uw spijt te reageren. Dit kan een soort psychologische chantage worden wanneer iemand constant reageert met intense negatieve sensaties. Zoek naar een persoon die je de vrijheid geeft om jezelf te zijn en je inspireert liever dingen voor elkaar voor liefde.
  3. Hun acties komen niet overeen met hun woorden. Vooral als het betrekking heeft op verfraaien, is het gemakkelijk om de ideale dingen te vermelden. Laat het niet te snel inpakken, maar pas op om te zien of ze hun mooie garanties eveneens houden. Vaak zeggen ze iets moois, maar dan doen ze het tegenovergestelde!
  4. Als familie en vrienden je relatie of date niet leuk vinden, focus dan! Vaak kun je jezelf verblind worden in een relatie die iemand die op een bereik is, meestal een beter beeld van de situatie heeft. Vraag jezelf af wanneer je advies krijgt van een buurman; "Respecteer ik deze persoon en heeft zij of hij een uitstekende ervaring of kennis van relaties?" Om te onderzoeken of u deze begeleiding serieus kunt nemen.
  5. Pas op wanneer uw date of partner probeert te onderscheiden van uw familie en vrienden of andere singles die in uw leven komen. Het is een techniek om u te isoleren, zodat u meer op uw partner wordt gebaseerd en ze minder gemakkelijk achterlaat. Als u niet op elkaar kunt vertrouwen zonder continue controle, is dit tijd om de relatie te beëindigen.
  6. Wanneer alles geweldig lijkt en ervoor zorgt dat de enkele dates heel snel en intens gaan (specifiek in het begin), zie je meestal dat het zo snel is als het weer kwam. Dit komt door het feit dat mensen elkaar in het begin niet kennen en het ideale beeld naar de andere projecteren. Je weet zo weinig van de ander dat wat er geen informatie misstaat, kan worden verkregen met onze verbeelding. Je rust dan op een grote roze wolk en na verloop van tijd wanneer je elkaar echt leert kennen, ontevreden de realiteit snel, zodat je van je wolk valt.
  7. Ernstige pipey en dalen. Als het een uitstekend moment is en dan opnieuw diep lijden, suggereert dit een gevaarlijke relatie. De relatie is een psychologische achtbaan en vaak is er codependency en symbiose.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo