Loading...
en

Tags

Word ik misleid?

Word ik misleid?

Nieuwssite Nu.nl meldt dat de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt invallen heeft gedaan bij verschillende datingsites. De reden hiervoor is dat deze websites worden beschuldigd van het opzettelijk werken met nepprofielen om klanten meer te laten betalen voor hun diensten. (zie bron)

Misleid of verleid?

De sites maken kennelijk gebruik van medewerkers die zelf via een profiel met leden communiceren. Als leden vervolgens op deze berichten willen reageren, moeten ze per bericht betalen. Er zouden handleidingen zijn over hoe deze nepprofielen met de leden moeten communiceren: ze mogen niet verkeerd worden voorgelicht, maar ze mogen wel worden verleid. In deze gevallen komt het - uiteraard - nooit tot een afspraakje.

Hoe zit het met Single?

Wij zijn erg blij dat de ACM tegen deze praktijken optreedt. We begrijpen ook dat dit soort nieuws verontrustend kan zijn en daarom willen we open zijn over hoe we hiermee omgaan - bij Single zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid echt cruciaal. Wij willen benadrukken dat wij dit soort servicemodellen afkeuren en wij garanderen al onze leden een sportieve kans op liefde. Alle profielen die in onze datebase blijven zijn van echte singles. Daarnaast nemen wij de volgende maatregelen om de veiligheid van onze leden te waarborgen:

- Wij controleren alle profielen met de hand op geloofwaardigheid en volledigheid. - Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten, een inspanning van de Consumentenbond. - Leden kunnen snel een nepprofiel melden. Met de knop 'dit profiel is niet in orde' kunnen ze aangeven dat ze het profiel niet vertrouwen. - Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 21:00 uur. Problemen worden serieus genomen en als er sprake is van een nepprofiel, wordt er direct actie ondernomen.

Twijfel je? Neem contact met ons op!

Twijfelt u over een profiel door bijvoorbeeld vreemde bankgegevens? Denk geen twee keer na om ons te bellen. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Het is uitstekend om hier alert op te zijn, maar verlies de lol in het single daten niet. Liefde is immers vooral plezier!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo