Loading...
nl

Hashtags

Welke relatietypes uit series komen we tegen in het echte leven?

Relatietypes uit series in het echte leven

We sympathiseren met de personages, het irriteert ons als er dingen misgaan of als ze een fout maken. En oh hoe jaloers zijn we als de personages doen wat we willen doen. Verlangt niet iedereen op het eerste gezicht, die geweldige buurman of die opwindende medewerker? In dit korte artikel praten we over verschillende accounts.

buddies

Wat als je vriend de man of vrouw van je leven kan zijn? Je bent single, ook je vriend, je kunt goed met elkaar opschieten en je bent heel dichtbij. Waarom probeer je het dan niet samen? Neem het gevaar en spring samen in het diepe. Ondanks het feit dat je compleet verschillende relatietypen bent. Dit kan effectief aflopen. Dit is, Monica en Chandler van vrienden zijn daadwerkelijk begonnen met verwijderingsrelaties!

Kies een betaald abonnement!

liefde op het eerste gezicht

Soms voel je je in de botten. Je kijkt naar elkaar en weet genoeg. Alsof je elkaar daadwerkelijk meerdere jaren hebt begrepen, welke persoon vanaf die minuut al onmisbaar is. liefde op het eerste gezicht . Er is veel gezegd en erover geblogd, maar bestaat het nu eigenlijk? In elk geval in tv -series. Misschien zien we dat bij Countryzangers Rayna en singer -songwriter Deacon uit de televisieserie Nashville.

buren

Soms wil het toeval zijn dat je een geweldige buur of buurman hebt. Na de eerste ontmoeting zul je elkaar altijd op dezelfde minuten vinden. U bent veel beter bekend met elkaar en verwelkomt elkaar voor een borrel. De liefde van de buurman tussen Archie en Betty in Riverdale wordt een vurige relatie.

The Forbidden Love

Als u niets mocht overwegen, beschouwt u het dan?. Dingen die verboden zijn, zijn uiteindelijk intrigerend om te doen. Een verboden liefde is extra aantrekkelijk, wat het verboden is, maakt het opwindend. 'Word niet verliefd op je onderdrukker' is de morele dieamantha blank, kampioen en activist voor de rechten van de zwarte gemeenschap aan haar universiteit, in lieve blanke mensen. Laat Samantha een geheime relatie hebben met witte collega -stagiair Gabe.

gezworen tegenstanders

Het beroemde scenario van Romeo en Juliet. Je wordt verliefd op een van je gezworen vijanden. Het is niet toegestaan en lijkt zelfs onmogelijk. Jon Snow en Ygritte van Game of Thrones geven het 'uitstekende' voorbeeld, hopelijk is je relatie een lang opgetogen leven.

de rebound

Je relatie is gewoon klaar en je begrijpt niet wat je moet doen met je "gratis" tijd. Waarom dan niet (tijdelijk) een rebound -relatie aangaan? In de Love -serie ondersteunen Gus en Mickey elkaar. Ze bekende hun problemen. Dit produceert veel ongemakkelijke momenten. Uiteindelijk deze wijzigingen om lief te hebben.

The Associate

Je bent meer aan het werk dan thuis. Je leert goed meer over elkaar en daarna kan een vonk gewoon vermijden. Meredith begint als co-assistent in het Seattle Grace Hospital in de Grey's Anatomy-serie. Op haar allereerste werkdag vindt ze dat haar onbekende onenightstand haar manager is van de avond ervoor, Derek. Deze serie laat zien dat relaties op het werk ingewikkeld kunnen zijn. Specifiek wanneer Meredith ontdekt dat Derek nog een andere dame heeft. Dat zijn passende relatietypen!

de ex

Een band zal constant bestaan tussen u en uw ex. Je hebt tenslotte een relatie gehad. In veel gevallen is die band (leesaantrekking) nog steeds aanwezig bij het opnieuw zien. Dat het niet constant mogelijk is om van elkaar weg te blijven, is te zien in Oranje is de nieuwe zwarte . Alex en Piper kunnen elkaar niet voorkomen in de Litchfield -gevangenis.

lat -relatie

Oké, hij is een beetje flauw, maar de ultieme lange -afstandsrelatie is die in Outlander. Echte liefde verovert zelfs tijd. Claire woont in de 20e eeuw net na de Tweede Wereldoorlog daarom in 1756 blijft ze midden in het turbulente Schotland. Ze verlaat de afgelegen voorouder van haar huidige partner Frank en wordt gered door de knappe Jamie Fraser. Ten eerste wil Claire niets weten over de Schotten en Jamie. Geleidelijk maar zeker, gevoelens vestigen zich tussen Jamie en Claire. Als Claire opnieuw moet worden geconserveerd van de Britten, staat er maar één ding op: uiteindelijk een Schotse zelf worden. Dat duidt op trouwen en Jamie Offertzich aan. Claire en Jamie zullen van elkaar genieten en wanneer Claire terug naar de 20e eeuw kan reizen, volgt ze haar hart en kiest ze Jamie. Bied haar verkeerd aan ... dat relaties complex zijn, wordt in deze serie getoond. Maar als u probeert te gaan voor de volledige 100 procent, wordt het vaak een succesverhaal . In welke relatie kun je erkennen? En welke voorlopige typen erkent u bij anderen?

Deze blogsite is geschreven door Carlien en Marjolein. Vrouwen die van series houden. Dat zijn Carlien en Marjolein. In feite componeren ze hun blog damessendievanserieshouden.nl Vooral op zichzelf, zodat ze veel meer redenen hebben om een prachtige serie te zien om prachtige series te zien . Omdat ze tegenwoordig zijn: geweldig. "Waarom niet bloggen over iets dat geweldig is? Dat maakt ons blij!"

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto