Loading...
nl

Hashtags

Wat zorgt ervoor dat je iemand aantrekkelijk vindt?

Wat zorgt ervoor dat je iemand aantrekkelijk vindt?

Wat maakt dat we elkaar aantrekkelijk vinden? Ruwweg kun je ze verlagen tot de volgende formule die bestemming identificeert: Visual Chemistry + High Suinted Worth and Challenge + Emotional Connection = Attraction.

Visuele chemie

met visuele chemie is niet alleen het uiterlijk bedoeld. Uiterlijk is niet wat dan ook. Op een foto kan iemand een aantrekkelijke uitstraling hebben, maar als je ze in het echte leven ziet, kan het een substantiële omzet zijn. De persoon beweegt bijvoorbeeld vreemd, heeft vreemde manieren of neemt geen sterke mindset. Omgekeerd kan de beeldmand in het eerste opzicht niet erg aantrekkelijk lijken, maar in werkelijkheid veel aantrekkelijker zijn.

Visuele chemiezit om die reden, niet alleen in het uiterlijk, hoe ook in hoe u beweegt, biedt, de houding die u neemt, je gezicht emimic en de gebaren die je maakt. Het kan in de kleine dingen zijn, zoals de buis in de wang die zichtbaar wordt wanneer iemand lacht.

verklaarde de moeite waard

Er is een verschil in hoe belangrijk je bent en hoe waardevol je lijkt. U kunt een verbluffend persoon zijn, een groot pand voor de andere. Maar als u niet begrijpt hoe u uzelf moet neerleggen, kan een ander individu de verkeerde indruk van u krijgen. Dit gaat over de kunst van persoonlijke branding, om uzelf aan te bieden. Dat betekent niet dat je moet scheppen, maar je wilt de verf verlaten. Het is de kunst van op een bescheiden en Positieve methode Om te onthullen samen met mogelijk wie u bent en wat u moet gebruiken.

verklaarde uitdaging

Mensen waarderen waarvoor ze problemen hebben gemaakt. Dit houdt in dat je jezelf niet alleen maar wilt aanbieden aan de andere persoon. Natuurlijk hoef je geen uitdagende moeilijk te spelen games te spelen. Het punt is dat je trouw bent aan jezelf. Wring niet in alle soorten vertrouwen op alsjeblieft iemand anders en gooi niet plotseling al je eigen plannen, omdat je wilt dat het slaagt met de andere persoon. Komt er iets niet uit, of verlangt u het op een andere manier? Houd er rekening mee dat het niet alleen van één kant hoeft te komen.

U kunt ook een investering verwachten in termen van de tijd en moeite van iemand anders. Dit werkt zelfs positief, aangezien het meer waardering en respect oplevert. Niemand wacht op een persoon die geen mening of leven heeft.

Emotionele verbinding

verbinding treedt op wanneer we echt meer leren over een andere persoon op een dieper psychologisch niveau. Het gaat niet veel over wie de andere persoon is gebaseerd op de andere persoon of wat hij doet, maar over het waarom achter wat iemand doet. Je wilt elkaars psychologische wereld begrijpen, wat drijft een persoon, wat zijn haar of zijn kern waard?

Door open vragen te stellen die beginnen met 'wat is de factor' in plaats van 'wat' kun je erachter komen hoe iemand echt werkt. Psychologische verbinding treedt op wanneer we elkaar in de kern kunnen begrijpen en accepteren. Als er ook ruimte is voor de gevoelige partijen van de andere persoon, biedt dit veel verbinding.

Uit mijn ervaring met klanten zie ik dat in de dedatietadium passen, DOOO een van de allereerste drie elementen. Terwijl er met relatietherapie over het algemeen een tekort aan psychologische verbinding is. Je begrijpt nu wat heel belangrijk is bij het ontwikkelen van toeristische aantrekkingskracht, maar vergeet niet: er is een ander publiek voor iedereen.

U hoeft niet voor iedereen aantrekkelijk te zijn. Uiteindelijk gaat het om jezelf te zijn en met een zelfomzetterde mentaliteit en geweldige deals van plezier op de enkele single dating. Met een uitstekende match zijn mogelijkheden dat echte interesse in elkaar zal ontstaan, wat ook die psychologische band creëert.

Deze blog is gecomponeerd door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu gaat over het vrijgeven, verkrijgen of behouden van liefde, Susan helpt u graag door persoonlijke sessies. Live of door middel van Skype biedt ze u met gloednieuwe inzichten en oplossingen voor uw specifieke scenario. De nadruk ligt niet alleen op de problemen waarmee u worstelt, maar vooral op uw persoonlijke ontwikkeling en dromen om in liefde te kunnen genieten van meer vertrouwen en in staat te zijn in liefde te genieten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto