Loading...
nl

Hashtags

Wat we van het tv-programma; Love is Blind kunnen leren

Wat we van het tv-programma; Love is Blind kunnen leren

Het benoemen van buiten de deur is niet verstandig en iedereen moet 1,5 meter afstand houden. Dit dwingt ons om fysiek minder in contact te zijn met elkaar, er zijn niet alleen nadelen. Het grote voordeel is meer tijd om met elkaar bekend te zijn door een discussie. Vanwege het feit dat we nu langer moeten wachten voordat we elkaar in werkelijkheid zien, is er meer ruimte om veel beter met elkaar bekend te zijn door, tekst, apps, telefoon- en beeldbellen. Dit kan een psychologische verbinding opleveren voordat fysiek contact in het spel komt. Fysiek contact remt vaak de procedure van elkaar. Simpel gezegd, de hele Corona -crisis zorgt ervoor dat we geleidelijk zullen daten in een natuurlijke methode. Met slow-dating zijn twee dingen bijzonder essentieel: sneller het selecteren van de juiste en langzamere en meer kwalitatieve enkele single dating.

ruimte voor beveiliging en kwetsbaarheid:

De televisieserie: Love Is Blind (momenteel eenvoudig uitgebracht op NetFix) laat zien hoe de ideale keuze en tijd essentieel zijn voor succes in liefde. In het tv -programma krijgen Singels elke dag een week om met elkaar te single zonder elkaar te zien en daarna op basis van een psychologische verbinding in plaats van een fysieke voor elkaar te selecteren en elkaar te vragen ze te trouwen. We zien in het programma dat de afwezigheid van de fysieke ervoor zorgt dat er meer ruimte is om elkaar echt bekend te zijn. Het produceert echter ook meer beveiliging om kwetsbaar te zijn, wat de selectieprocedure ook eenvoudiger maakt. Er wordt een verbinding ontwikkeld wanneer u de moed hebt om kwetsbaar te zijn door ook uw schaduwzijde te tonen. Liefde ontstaat wanneer je dan ervaart dat de andere persoon je nog steeds geniet en accepteert ondanks je negatieven. Singles die u niet kunt accepteren voor wie u automatisch eraf valt en u moet niet willen zijn. Voor personen die daadwerkelijk van de serie hebben genoten, is dit de factor dat het zo moeilijk was voor Barnet om de juiste te kiezen, gezien het feit dat hij veel problemen had die vatbaar was. (Spoiler alert: en tegelijkertijd laat Barnet met Amber zien waarom ze elkaar kunnen kiezen, aangezien Amber hem later beter bekend is en hem volledig neemt zoals hij is.)

Antwoorden op zorgen:

Met discussies kun je meer ontdekken over het verleden van de ander, zijn innerlijke ervaring, hoe hij of zij denkt en wat hij wil. Je leert elkaar kennen op basis van iemands woorden, ideeën en doelstellingen. U kunt ervaren of uw communicatie efficiënt loopt en een antwoord krijgt op de volgende zorgen: begrijp je elkaar? Kun je samen lachen? Wil je hetzelfde?

Communicatie is niet genoeg:

Gesprekken zijn echter onvoldoende om de beste te kiezen. Net als bij Jessicaenmark in de serie, zien we dat er een zeer kleine fysieke aantrekkingskracht moet zijn.

gesprekken en prachtige woorden zijn leuk en dragen zeker bij aan bekend zijn met een persoon. Er zijn andere elementen van een single die we gewoon kunnen begrijpen door ervaring. Als je bekend bent met iemand op basis van een gesprek, leer je meer over de persoon op basis van het perspectief dat de andere persoon heeft. U weet niet zeker in hoeverre dit gezichtspunt juist is. Basisstaten: in welke mate is het ook waar de andere persoon u informeert? Het is mogelijk dat de andere persoon echt echt is en uitstekende bedoelingen heeft, een persoon kan zichzelf soms niet helemaal kennen, een verkeerde schatting doen of per ongeluk beloften doen die hij of hij niet kan vervullen. Bovendien vertellen mensen graag over hun positieve kanten, maar hoe grondig informeren ze u hoe ze zijn in tijden van spanning of paniek? Wat voor soort individu moet u aankunnen? Alleen het leven onthult de andere individuele ervaringen in verschillende scenario's dat. Tijd heeft tijd nodig om elkaar te ervaren.

Net als in de tv -serie zien we om die reden dat het voor de verloofde moeilijk wordt gemaakt om te selecteren wanneer ze worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen.

Een geheime financiële schuld die aan het licht komt. Ouders of vrienden die het niet eens zijn met het huwelijk. De bezorgdheid dan rijst; Wat hebben ze echt voor elkaar?

de lessen die we hieruit kunnen halen, zijn er;

  1. Neem de tijd om eerst een psychologische band met elkaar te construeren voordat deze fysiek wordt.

  2. Ga niet blindelings naar (verbluffende) woorden, maar je erkent dat je nog steeds meer over elkaar leert, maar nu op een andere manier en het vereist tijd om echt een complete foto van een andere persoon te krijgen.

  3. Erkennen dat de garantie voor de ander geen licht is, wordt voorgesteld om dit alleen te doen als u elkaar daadwerkelijk kent. Dat is de reden waarom vriendschappen die liefdesrelaties worden, op de lange termijn typisch succesvol zijn. Nu hoeft u niet onmiddellijk te "vriendjes zonen", maar er wordt daarom voorgesteld om "langzaam daten".

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto