Loading...
nl

Hashtags

Wat te doen op een date tijdens Pasen?

Wat te doen tijdens Pasen

picknicken in het park

Het perfecte ideaal om te leren weten te begrijpen dat anderen beter veel beter zijn met het aanwezigheid bestaande voedsel? Nu de dagen een beetje langer worden en het weer warmer wordt, is het Perfect picknickweer . Geen problemen met te veel wespen en ander ongedierte, dus je kunt je volledig op elkaar concentreren!

marshmallows geroosterd met een paasvuur

Is het geen extreem romantisch concept om 's avonds naast elkaar op een boomstronk te zitten met bijvoorbeeld een glas witte wijn, een arm om elkaar heen en de warmte van het paasvuur?

Kies een betaald abonnement!

aan Paaspop/ A Festival

Het lijkt erop dat meer paasfestivals worden opgenomen met het jaar, extreem leuk! Luister samen naar muziek op een tuin in de zon of ga helemaal los!

ga naar een themapark

De pretparken in Nederland zijn open tijdens Pasen en wanneer de weersomstandigheden mooi zijn, is het een unieke plek om op een date te gaan. Extreem romantisch in bijvoorbeeld de droomvlucht of je leert meer over een andere kant van elkaar in een achtbaan. En als je geen uitstekende match blijkt te zijn en het wordt een beetje ongemakkelijk, dan hoef je niet veel tegen elkaar te zeggen in een bierbaan.

paasontbijt Wat is het leuk om de dag te beginnen samen met een paasontbijt of brunch. Er zijn veel verschillende mooie cafés die Pasen bieden!

LammetJesdag op Paasmaandag komt het voor als LammetJesdag.

Omgeven door lammeren om elkaar beter te leren kennen, wie wenst dat niet! En Het is iets anders dan typisch, toch? Lopen tussen de bloemen in de Keukenhof een paar weken geleden is de Keukenhof weer geopend, het is een romantische en prachtige plek. Er zijn routes van

5-15 km lang, die u kunt fietsen of lopen, dus voldoende

keuzes. Dat brengt me ook tot het laatste punt: een fietsvlucht hoe romantisch het is om samen op een tandem te fietsen, dit is ook mogelijk in de Keukenhof. Natuurlijk kun je beide een afzonderlijke fiets gebruiken, maar zo'n tandem heeft ook samenwerking nodig en

intimiteit, win-win!

Hoe dan ook, er zijn veel opties voor een geweldige initiële (Pasen) date en hopelijk zal er ook iets gedijen! Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Operblog www.mucable.nl Ze blogt over wat ze ook ervaart en over verschillende hobby's zoals componeren, tonen, fotograferen, sport en longboarding. Je kunt ook de prachtige

illustraties zien die ze op haar blog heeft gemaakt.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto