Loading...
en

Tags

Wat kunnen we leren op relatiegebied van tv-series?

Wat kunnen we leren op relatiegebied van tv-series?

bezwijk niet alleen voor het uiterlijk

In de Big Bang Theory live live live live tegenover onderzoekers Leonard en Sheldon. Beide heren zijn prototype nerds, in de wetenschap Specialisten in hun vakgebied. Sociale vaardigheden zijn minder sterk dan hun begrip van strips. Leonard is meteen verliefd op Penny. In het begin hoeft Penny zijn flirts helemaal niet te hebben. Ze valt op macho -mannen en zou geen nerds moeten hebben. Langzaam begint Penny Leonard leuk te vinden. Ze wordt zelfs jaloers wanneer Leonard een relatie krijgt met een ander. Uiteindelijk ontdekken Leonard en Penny elkaar. De aanhoudende wint en zorgen ervoor dat de andere persoon echt bekend is met u, omdat de binnenste essentieer is dan de look.

kies een betaald lidmaatschap!

De stress van verboden liefde

Wat als je iemand leuk vindt die je niet moet vallen voor welke factor dan ook, ja singles die het nog steeds bestaat in 2017. Verboden liefde zijn geweldig omdat ze niet zijn toegestaan. Jon Snow en Ygritte van Game of Thrones zijn een boekvoorbeeld van zo'n verboden liefde. Jon is afkomstig van de Night's Watch en Ygritte is een Wildling. Gezworen tegenstanders en je merkt dat in de eerste scènes tussen Jon en Ygritte. Jon is eigenlijk achter de tralies geplaatst door de Wildlinds en Ygritte moet hem beschermen. Jon houdt de boot weg, omdat deze liefde niet is ingeschakeld en niet kan. Ygritte is gemakkelijker om haar sensaties te tonen, ze kan de verboden liefde niet bezoeken. Ze verlangt Jon en laat dat ook onthullen. Jon smelt stap voor stap voor de charmes van Ygritte, totdat hij verliefd op haar is. Hij breekt zelfs zijn nachtelijke wacht belooft niet bij een vrouw voor haar te zijn.

Als de mogelijkheid om weg te komen voor Jon, doet hij dat. Ygritte, een sluipschutter met pijl en boog, heeft hem in haar vizier en vuren. Jon wordt gewond, maar niet dodelijk beïnvloed. Voor Ygritte een compromis tussen haar liefde voor Jon en haar loyaliteit aan de Wildlings. Tijdens de strijd rond het kasteel van de nachtwacht heeft ze Jon opnieuw in zicht. Ygritte wacht dat fataal zal zijn. Zodra ze wordt getroffen, rent Jon naar haar toe en Ygritte sterft in zijn armen.

Een verboden liefde is opwindend vanwege het feit dat deze niet is ingeschakeld, zorg ervoor dat u zeker van uw zaak bent voordat u deze start. Voelt het ook zo goed als het niet langer verboden is? Als je nog een stap nog meer wilt gaan in het geval van een verboden liefde, controleer dan eerst of zij of hij een pijl en boog bezit; -rrb- love op Second Sight

Wat als de indruk slecht is. Kun je sensaties ontwikkelen voor iemand die je niet hoefde te weten tijdens de allereerste introductie? Wanneer Claire ontmoet in Outlander, ziet ze een barbaar en een halve Neanderthaler. Iemand die onrein, meedogenloos en ruw is. Wanneer Claire ziet wat Jamie doet en wat hij opoffert, begint ze hem steeds meer te waarderen. Haar huwelijkse relatie tot hem is niet uit liefde, maar uit noodzaak. Als Schotse mag ze niet worden gevangen genomen door de Engelsen. Hoewel het in het begin een gemakshuwelijk is, bloeit liefde. Claire wordt gek op Jamie. U kunt goede eerste indruk Gewoon eenmaal eenmaal maken, In sommige gevallen krijg je een resit wanneer de andere persoon veel beter over je leert. Cupido raakt niet constant de eerste pijl, soms heeft hij een resit nodig.

Zelfs in serie gaat liefde niet over de goed begrepen rozen. In sommige gevallen val je voor een verboden liefde, je valt voor een volledig tegenovergestelde of raakt je alleen geïntrigeerd van iemand als je hem of haar beter begrijpt. Liefde kan niet worden gestuurd. Welke liefdeslessen ontvang je uit de serie?

Deze blogsite is gecomponeerd door Carlien en Marjolein. Vrouwtjes die van series houden. Dat zijn Carlien en Marjolein. Ze schrijven hun blog damessendievanserieshouden.nl Vooral voor zichzelf, zodat ze nog meer factoren hebben om geweldige series te bekijken. Omdat ze tegenwoordig zijn: fantastisch. "Waarom niet bloggen over iets dat geweldig is? Dat maakt ons blij!"

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo