Loading...
nl

Hashtags

Wat je kunt verwachten als je date met een introvert persoon

Wat je kunt verwachten als je date met een introvert persoon

Introverte mensen hebben een andere kijk op de wereld dan extraverte mensen, dus omgaan met een introvert persoon kan in sommige gevallen even wennen zijn voor de extraverte persoon. Naarmate je de introvert beter leert kennen, kan er een populaire langdurige relatie ontstaan.

1. Geen small talk

De meeste introverte mensen houden niet van koetjes en kalfjes. Oppervlakkige discussies, introducties, of klein gesprek over het weer is iets wat de introvert liever vermijdt. Waarom? Omdat ze veel liever willen weten wat je passie is. Wat zijn je dromen? Waar ben je bang voor? Geloof je in een leven na de dood? Welke dingen zijn noodzakelijk voor je? Diepgaande gesprekken is waar het de introvert om gaat, gesprekken die je doen geloven.

2. Diepe gesprekken

Wees dus niet verbaasd als de vreemdste en uiterste onderwerpen ter sprake komen. De introvert heeft een uiterst kleurrijke innerlijke wereld die zij of hij maar al te graag aan anderen laat zien. Het feit dat een stukje van die wereld met jou wordt gedeeld, betekent dat hij of zij je vertrouwt.

3. De introvert deelt niet wat

.

Tegelijkertijd is het juist deze innerlijke wereld die de introvert ervan weerhoudt te delen wat hem of haar bezighoudt. Als iets introverten dwars zit, verwerken ze dat liever eerst zelf, om het vervolgens, als ze er klaar voor zijn, al dan niet met jou te delen. Probeer in de tussentijd het vertrouwen van de introvert niet te beschadigen door af te knappen omdat hij of zij niet alles met je deelt. Wees geduldig.

4. Creativiteit

Veel introverten zijn echt fantasierijk. De levendige innerlijke wereld komt dan naar voren door te schrijven, schilderen, tekenen of muziek te maken.

5. Gebaren zeggen meer dan woorden

De introvert vindt het in sommige gevallen moeilijk om zijn/haar gevoelens onder woorden te brengen. Als dit zo is, zullen ze hun best doen om je toch te laten weten hoe je je voelt, door middel van kleine gebaren zoals een glimlach.

6. Kleine groepen

Introverte mensen hebben vaak een klein groepje vrienden waar ze graag mee rondhangen. Als ze toch met veel mensen naar een feest gaan, willen ze daarna ook echt alleen zijn. Verwacht op dat moment niet te veel van hen.

7. Onwennig

De introvert komt in sommige gevallen over als ongewild verwaand. Dat komt doordat ze snel hun gemakszone verlaten en het moeilijk vinden om zich te laten zien en horen als ze nog niet gewend zijn aan de gloednieuwe omstandigheid. Het is niet dat de introvert je niet groet of je over het hoofd ziet, de introvert is gewoon een beetje onwennig. Begin zelf een gesprek en de introvert zal blij zijn dat je met hem of haar gesproken hebt.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 28

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto