Loading...
nl

Hashtags

Wat is micro-vreemdgaan?

Wat is micro-vreemdgaan?

Met de komst van slimme apparaten en sociale media wordt een groot deel van ons leven online ingesteld: eveneens van onze relaties. Waar voorheen (fysiek) intiem was met iemand werd voorgesteld als een grens wanneer het betrekking heeft op vals spelen, lijken deze beperkingen nu te bewegen. Dit is waar de term micro-fresh naartoe gaat, voortgekomen uit de Engelse micro-cheating, komt de hoek voor: ontrouw zonder in feite overspel te plegen. Wat is dit precies en hoe kunt u het op tijd erkennen?

privé -activiteiten

whatsappen met een collega of gewoon bellen met een oude goede vriend is extreem typisch, maar het wordt raar wanneer dit soort activiteiten heimelijk plaatsvinden. Met Micro-Fresh Go is het specifiek (de naam zegt alles) kleine dingen, onder de partners die aan iemand anders binden. Een chatsessie krijgt een heel andere lading als de persoon onder een codenaam wordt bewaard of als de oproep gewoon plaatsvindt achter een gesloten slaapkamerdeur. Kortom: wat er ook achter wordt gehouden, omdat het niet echt mogelijk is, valt onder Micro-Fresh Go.

Er is hier iets mis ...

Micro-vrMdemdisis is niet altijd gemakkelijk te erkennen. Specifiek wanneer het plaatsvindt via de mobiele telefoon: er zijn tegenwoordig vele manieren om discussies, afbeeldingen en oproepen te verbergen. Hoe kun je zien dat je partner Micro-Fore gaat)? Er zijn een aantal dingen die kunnen onthullen dat er iets niet helemaal in de haak zit. Sluit uw partner zijn/haar laptop snel wanneer u beschikbaar bent? Wijdt hij/zij plotseling veel werk -geassocieerd telefoongesprek buiten de werkplekuren in korte tijd? Het is natuurlijk geen moeilijk bewijs, maar in dit geval is het uitstekend om het op een rustig moment te bespreken. Zonder beschuldigingen of woede, maar gewoon redelijk en waarheidsgetrouw: je krijgt het ver weg.

In dit soort discussies is het essentieel en voordelig om erachter te komen waar uw beperkingen zijn. Gelooft u dat het OK is als uw partner periodiek flirt? Is een hartemoticon voor een platonische goede vriend regelmatig of doet het je pijn? Praat erover!

schuldig

Is het niet je partner, maar jij bent het die geheime berichten verzendt? Dan kan het zijn dat het andere individu dit als een micro-cheating ervaart. Dit maakt je geen vijand, maar je kunt je partner onbedoeld pijn doen. Voel je niet schuldig, maar praat tegen jezelf waarom je dit doet. Heeft u verificatie nodig? Of heb je het gevoel dat je relatie niet langer zo stimuleert voor jou? Probeer dit voor jezelf duidelijk te krijgen voordat je erover met je partner praat. Door dit te doen, is de mogelijkheid dat je samenkomt veel groter.

interactie

Of u nu aan de ene kant of aan de andere kant bent: het is essentieel om met elkaar te blijven praten. Interactie met elkaar als er vermoedens zijn en frustratie onthult elkaar in een kalme methode. Stel duidelijk uw beperkingen voor en zorg ervoor dat u rekening houdt met elkaars gevoelens. Door dit te doen, blijft de relatie leuk voor jullie beiden!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto