Loading...
nl

Hashtags

Wat een man nodig heeft om zich te committeren

Wat een man nodig heeft om zich te committeren

heb eigenlijk alles gedaan

Een man moet klaar zijn voor een relatie. Voordat een man zich aan een andere persoon verbindt en hij zal moeten in gevaar brengen, zou hij aanvankelijk moeten het gevoel hebben dat hij daadwerkelijk de mogelijkheid heeft gehad om te doen wat hij wenste. Net wanneer hij daadwerkelijk tot zichzelf is gekomen en heeft ervaren wat hij wilde, kan hij de vrede vinden om zich voor de lange termijn te wijden.

hebben waarde

Een man moet het gevoel hebben dat hij belangrijk of waard is voor de ander. Wanneer een vrouw alles zelf kan doen en zichzelf gewoon onafhankelijk en sterk onthult, is de valkuil dat ze overmatige mannelijke energie onthult. Hij kan zich niet "man" voelen in de relatie. Hij moet het gevoel hebben dat hij voor haar kan zorgen. Daarvoor is het niet alleen essentieel dat het vrouwtje periodiek in haar vrouwelijke energie blijft, maar ook dat hij zich krachtig en capabel genoeg voelt om er voor haar te zijn. Als hij zelf te veel zorgen heeft, kan hij haar niet de aandacht en hulp bieden die ze zou willen.

geen bogey zijn

We begrijpen vaak dat de andere persoon van ons geniet over onze positieve kanten, maar we voelen ons gewoon echt genoten als er ook ruimte is voor onze schaduwzijde. Vaak hebben mannen de ervaring dat vrouwen snel ongelukkig of gewond zijn en dat de financiële verplichting bij zichzelf ligt. Dit geeft hen het gevoel dat er geen ruimte is voor hun schaduwzijde. Ze geloven dan dat de andere persoon ze niet kan beheren, wat hij dan de bogeyman is. Als je aarzelt dat de andere persoon je niet aankan, loop je op eieren en kun je niet vrij jezelf zijn en liefhebben. Hij moet het gevoel hebben dat hij de andere persoon geen pijn doet of zal schaden. Als de andere persoon te verliefd is en haar geluk echt afhankelijk is van hem, kan hij bijvoorbeeld bang zijn dat hij haar zal verwonden. En waar zorgen zijn, er is geen ruimte voor liefde.

Seksueel/fysiek aantrekkelijk

Een man zal niet beginnen met een relatie met iemand waar hij in eerste instantie niet aan wordt gebracht. Dit is een allereerste voorwaarde: dan neemt hij natuurlijk ook een kijkje op andere eigenschappen.

geaccepteerd en geliefd

Wanneer een vrouw een man voortdurend wil veranderen of geen waardering wil uiten, voelt een man zich niet geaccepteerd of leuk. Om je geliefd te voelen, is het erg belangrijk voor een man, naast acceptatie en waardering, om erkenning, aanmoediging, vertrouwen, waardering en goedkeuring te krijgen. Bovendien moet een man het gevoel hebben dat de ander er voor hem is, zijn kant kiest en hem beschermt.

Life Doelstelling

Ten slotte is het belangrijk voor een man dat hij voelt dat hij zijn levensdoelstelling met de andere kan delen. Guy heeft vaak het gevoel dat ze iets willen bereiken of bereiken. Ze hebben een bepaalde droom in gedachten. De relatie moet binnen dat toekomstige gezichtspunt passen. De relatie zal niet in de methode van die droom hoeven te staan, maar moet een supplement zijn voor zijn levensmissie, zodat het leven rijker wordt in plaats van kleiner en hem helpt de allerbeste variatie van zichzelf te worden.

Deze blog is gecomponeerd door Susan Dechering, instinctief psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het loslaten, het verkrijgen of houden van liefde, Susan helpt u graag door persoonlijke sessies. Live of via Skype biedt ze u met nieuwe inzichten en opties voor uw specifieke situatie. De nadruk ligt niet alleen op de moeilijkheden waarmee u omgaat, maar vooral op uw individuele vooruitgang en dromen om plezier te kunnen hebben in liefde met meer vertrouwen en plezier te hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto