Loading...
en

Tags

Wanneer heb je seks?

Wanneer heb je seks

Wanneer is het het juiste moment om samen naar bed te gaan? De ene aanbevelingen na de andere kunnen het web worden gelezen. Nooit op de eerste date! Of pas na X -dates, dagen, weken of misschien worden maanden opnieuw aangekondigd. Of speelt dit een videogame en moet je gewoon de mogelijkheid doen om te doen wat goed voelt? Helaas is de dag daarna niet langer goed en is het spijt van sensaties vaak een effect. Wat is wijsheid?

plicht

De hele moeilijkheid over wanneer het slim of uitstekend is of niet om seks te hebben op een allereerste date omdat mensen geschaad raken en als persoon we liever niet verwonden. Zelfs voor degenen die gewoon seks hebben en absoluut niets meer, is het niet leuk als de ander gewond raakt, zijn er immers geen plezier om mee te nemen. Het is daarom tijd voor ons om elkaar niet langer als een slachtoffer en dader te zien, maar te beginnen met plicht voor onze eigen acties. Op een groot niveau beheren we onszelf in welke mate we "onszelf laten worden gewond".

raak gewond na seks

gek worden heeft alles te maken met verwachtingen en ontevredenheid. Seks is een intieme handeling en kan een emotionele band ontwikkelen. Onderzoeksstudie heeft zelfs zelfs aangetoond dat vrouwen meer hormonen produceren na een orgasme, wat hen rond de andere zal geven. Dit zorgt ervoor dat u aan de ander gehecht bent en verwacht dat. En waar verwachtingen zijn, is er ruimte voor teleurstelling. Deze ontevredenheid kan diep zijn en als we het ook persoonlijk nemen, voelen we ons gewond.

seks voor je eigen bedreiging

Single dating lijkt tegenwoordig op zwemmen in een oceaan vol met verschillende vissen. Mogelijk kom je een prachtig kleurrijk exemplaar tegen, maar je kunt in sommige gevallen worden gebeten. Het is om die reden essentieel om te begrijpen wie u behandelt voordat u doorgaat met de andere persoon. Als u niet weet of de andere persoon in andere woorden kan bijten; Of het veilig is om gevoelig te zijn door intiem te zijn met elkaar- seks is op eigen risico. Natuurlijk kunt u deze dreiging nemen, als u geen verwachtingen hebt, wilt u dit puur doen voor het verlangen en plezier en het kan u niet schelen of de persoon de volgende dag is vertrokken. Geweldig, geniet ervan! Zolang je oprecht over jezelf bent over wat je echt verwacht en wilt (eveneens op de langere termijn).

Beheer verwachtingen

Toch je verstandig om de verwachtingen te verwerken, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de andere, je kunt het gevaar dat je elkaar pijn doet verlagen.

Dit kan worden gedaan door de volgende zorgen te vragen en gesprekken met elkaar te maken voordat u de liefde bedrijven:

  1. Zie je anderen momenteel?

  2. Wat zijn uw verlangens in vergelijking met enkele single dating?

  3. Wat wil je eigenlijk niet?

  4. Heeft u SOA's?

  5. Wat suggereert de andere persoon momenteel?

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo