Loading...
en

Tags

Waarschuwingssignalen bij 'foute' mannen of vrouwen

Waarschuwingssignalen bij 'foute' mannen of vrouwen

Een ongezonde relatie kan veel zelfvertrouwen in u beschadigen en kost u veel energie. Dat is de reden waarom het goed is om op de hoogte te zijn van waarschuwingssignalen bij potentiële partners die aangeven dat de relatie onveilig en ongezond wordt.

(mentaal) Niet -beschikbare partners

Dit type is angst voor toewijding, wat betekent dat hij of hij zich nooit helemaal tot je zal binden. Zo snel als het belangrijker wordt, of meer diepte wordt, zal hij of zij een afstand nemen. Je ontdekt dit omdat je partner weinig tijd voor je heeft (hij of zij moet veel op reis gaan, verre is of een workaholic is). Het is ook mogelijk dat uw partner niet aan u wil wijden omdat zij of hij is verbonden of al een andere relatie heeft. Een fantastisch excuus om het bereik tussen u te houden.

Een andere variatie is de onstabiele partner. Dit soort zorgen over binding is minder opvallend. Zij of zij is bijvoorbeeld verslaafd, depressief of is niet in staat om te werken en heeft om die reden geen ruimte om psychologisch voor u te zijn. Een ander type van een mentaal niet -aangedreven partner is met het 'Peter Pan -fenomeen'. Hij of zij komt weer op wanneer hij of haar geweldig is en zichzelf niet wil plegen. Of hij/ zij seksuele vrijheid wil hebben.

Kenmerk van alle vormen is de onzekerheid in zijn of haar gedrag en intimiteit. Je partner wil in sommige gevallen je en plotseling niet nog een keer niet. Het ene moment is hij of zij jet verliefd en de andere minuut bestaat je niet voor hem of haar.

dominante partners

Je partner is een moeder- of vaderfiguur die sterk lijkt en verdediging biedt. Hij/zij lijkt sterk vanwege het feit dat hij/zij bijna nooit bang, onzeker of vatbaar is. Uw partner betaalt bijna alles en houdt de financiën in. Zij of hij doet bijna alles voor je, je hebt bijna geen verplichting. Zij of hij beschermen je graag, maar het nadeel is dat hij of zij je als een kind behandelt. Uw partner slaat uw gezichtspunten, uw smaak en de methode die u dingen doet. Als hij of zij narcistische kenmerken heeft, moet u ervoor zorgen dat uw partner u niet emotioneel mishandelt.

Je partner is dan primair en verwacht dat alles in zijn of haar methode zal gebeuren en zal alles gebruiken om zijn/haar zin te krijgen door bijvoorbeeld te liegen of te manipuleren. Je partner is ontstoken of slecht als je het niet met hem eens bent of als je niet op zijn verlangens reageert. En als je je zin voortzet, trekt hij of hij een vreselijk gezicht of trekt zich terug. Je partner denkt dat je voor goede vrienden of huishoudens, vernederend en constant bekritiseert, wat je zelfbeeld beïnvloedt.

Als gevolg hiervan vertrouwt u meer op zijn of haar oordeel dan die van uzelf. Hij of zij besluit. En voordat je het weet, vraag hem of haar advies, zelfs als zij of hij er geen begrip van heeft. Als je niet uitkijkt, zul je uiteindelijk zo afhankelijk worden dat je de sensatie kunt krijgen dat je jezelf verliest met hem of haar. En dat je leven zal stoppen als zij of hij er niet is.

Reliant Partners

Je partner is onstabiel en zwak en daarom afhankelijk van jou. Zij of hij drinkt bijvoorbeeld (te), gebruikt drugs, is bijvoorbeeld depressief of werkloos. Zij of hij kan snel worden geschaad, zodat u het gevoel krijgt dat u voor hem/haar moet zorgen. Je partner is snel verdrietig, angstig of somber. Daarom verlies je snel je eigen vereisten uit het oog en het is zo ongeveer de ander. Het kan zijn dat je op eieren gaat wandelen omdat je partner veel drinkt of humeurig is.

Uw partner kan ook niet afhankelijk of onzorgvuldig zijn. Omdat uw partner niet echt bekwaam of nauwkeurig is, komt deze neer op u het meeste werk moet doen. Je belandt in een patroon "redders slachtoffer".

Lees je dit en leg je jezelf vast dat je wordt binnengebracht naar een of meer van deze typen? Het kan zijn dat u zich zorgen maakt over bindende of desertie -stress en angst. Je kunt hiervoor in therapie gaan, zodat je de kans vergroot om een gezonde en liefdevolle relatie te krijgen.

Deze blog is geschreven door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het vrijgeven, verkrijgen of onderhouden van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen via individuele sessies. Live of via Skype biedt ze u met nieuwe inzichten en oplossingen voor uw specifieke situatie. De nadruk ligt niet alleen op de problemen waarmee u worstelt, maar specifiek op uw individuele vooruitgang en dromen om plezier te hebben in liefde met meer vertrouwen en de mogelijkheid te hebben om van liefde te genieten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo