Loading...
en

Tags

Waarom trek ik de verkeerde types aan?

Waarom trek ik de verkeerde types aan?

Kom je keer op keer vast in een slechte relatie en heb je gewoon het concept om slechte soorten aan te zetten? Single helpt.

zet de verkeerde typen op

Allereerst is het erg belangrijk om een verkeerde overtuiging te voorkomen: je trekt niet de onjuiste typen aan, je stelt jezelf in staat om te lang aan de verkeerde typen te zitten.

Als je schijnt en jezelf bent, zullen verschillende soorten mensen je aantrekkelijk ontdekken. Dit zullen zowel mensen zijn die serieus op zoek zijn naar een relatie, singles die kunnen communiceren in een volwassen en transparante methode, als singles die misschien bindende of desertie -stress en angst hebben. Met andere woorden: er bestaat niet zoiets als 'gewoon aantrekkelijk zijn voor onjuiste singles'. Als het onjuiste type tot u wordt aangetrokken, zegt dit niets over u!

verwaarloon alarmsignalen met onjuiste typen

Waar faalt het? Wanneer vastzitten met de verkeerde. De factor dat je keer op keer opmerkelijke dates of relaties hebt, is omdat je te veel bent met een persoon die slecht voor je is. Het is misschien moeilijk om van tevoren merkbaar te zijn of iemand een persoon is die niet goed voor u is, maar talloze alarmsignalen kunnen op tijd plaatsvinden. Selecteer om deze alarmsignalen te verwaarlozen. Dat je de verkeerde typen binnenbrengt, kan niet worden beschuldigd, maar het is een bewuste keuze om bij het verkeerde te blijven wanneer de ware aard verschijnt.

De zorg is, waarom blijf je bij de verkeerde?

Stress en angst

Eigenlijk 'we kalmeren voor minder'. We kiezen ervoor om bij iemand te zijn die we af en toe een goede tijd hebben en is niet goed voor ons dan we alleen zijn. Vaak is de angst om alleen te zijn. Of de angst om alleen "links" te zijn, vanwege het feit dat je diep van binnen denkt dat je niet veel beter verdient en nooit zult verbeteren. Wat de factor ook is, het komt voortdurend voort uit zorgen.

(zelf) vertrouwen

De remedie uit angst is vertrouwen. Ontdek meer comfortabeler bij jezelf als je alleen bent. Je kunt leren beter alleen te zijn zonder je onmiddellijk eenzaam te voelen, omdat dit 2 verschillende dingen zijn. Als je omgaat met jezelf -zelfvertrouwen door meer van jezelf te houden, zal het gemakkelijker worden. Zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven dat je meer dan gelukkig en blijft en dingen zullen constant goed voor je werken, zullen je de vrede bieden om meer blij te blijven om jezelf te blijven in plaats van iemand uit angst te selecteren. Immers: als je jezelf leuk vindt en jezelf volledig bekijkt, zullen anderen je voorbeeld volgen en zul je dit ook van hen terug krijgen. En met degenen die dat niet doen? Uitgaan!

Deze blog is geschreven door Susan Dechering, intuïtieve psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het loslaten, krijgen of behouden van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen door persoonlijke sessies. Live of via Skype biedt ze u nieuwe inzichten en opties voor uw specifieke omstandigheid. De focus ligt niet alleen op de problemen waarmee u te maken heeft, maar specifiek op uw persoonlijke ontwikkeling en dromen om plezier te kunnen hebben in liefde met meer vertrouwen en in staat zijn om van liefde te genieten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo