Loading...
en

Tags

Waarom je beter geen vrienden kunt blijven met je ex

Waarom je beter geen vrienden kunt blijven met je ex

Het is een probleem met de leeftijd: blijven uw vrienden wanneer u anders bent of niet? We zullen onmiddellijk waarheidsgetrouw zijn: in de meeste gevallen is het het beste om geen vrienden te blijven. Je hart heeft tijd nodig om je zelfvertrouwen te genezen en te stimuleren. Waarom is dat niet mogelijk als u in contact blijft? Om deze 7 redenen!

U hebt tijd nodig om een split te verwerken

Een uiteenvallen gaat constant gepaard met een gebroken hart, ondanks of je hart volledig verbrijzelt of dat er maar een kleine breuk in zit. Die pauze moet worden hersteld en dat is alleen mogelijk als u voldoende afstand van uw ex neemt. Zo lang als vereist. Een hart wordt niet binnen één dag genezen en als je jezelf niet voldoende tijd goedkeurt, zal je gebroken hart uiteindelijk alleen maar meer schaden, net als een blessure die begint te vonken als je er niet voor zorgt. Jezelf genoeg tijd aanbieden geneest je hart. U kunt dan identificeren of uw goede vrienden willen blijven of niet.

een geweldig begrip of een vriend?

Je hebt veel tijd geïnvesteerd met je ex en je begrijpt elkaar door en door. Niet onverwacht dat u vrienden wilt blijven. Als u er echter over nadenkt, is dat in feite niet mogelijk. Een echte buddy houdt van je en helpt je in zowel plezierige als uitdagende tijden. Zij of hij veroordeelt je niet, maakt je aan het lachen en gebruikt een luisterend oor, zelfs als het gaat om de laag en hoog in je gloednieuwe relatie. Maar als het op je ex aankomt, is het een beetje moeilijker om al deze informatie te delen. Wil hij of zij eigenlijk horen hoe goed of slecht je nu gaat nu, heb je een nieuwe relatie? Het is waarschijnlijker dat je ex een kennis zal zijn dan dat je echt vrienden wordt.

je had een intieme band

Met je ex ben je intiemer geweest dan wie dan ook. Niet alleen heb je het bed gedeeld, maar ook alle ups en downs van het leven een tijdje. Je hebt een band die constant zal bestaan, of je elkaar blijft zien of niet. En wanneer je elkaar ziet, voel je deze band en beschouw je je ex als ... nou ja, je ex. En niet zozeer als een nieuwe goede vriend.

je moet doorgaan

Als een deur sluit, opent een nieuwe. Maar wat gebeurt er als u de deur tussen u en uw ex openhoudt? Geen nieuwe deur gaat open. Als je wilt doorgaan, moet je de deur sluiten. Op dat moment sta je weer open voor gloednieuwe mogelijkheden, gloednieuwe partners en een leven waarin je het meest tevreden bent.

En hoe zit het met je nieuwe relatie?

Houd vrienden met je ex jaloezie met je nieuwe partner produceren, ongeacht hoe lang je echt uit elkaar bent. Als je bedenkt dat jaloezie een van de meest reguliere factoren voor splitsingen is, kun je je afvragen of je goede vrienden wilt blijven met je ex.

een van jullie heeft een geheime agenda

"Het is niet aan jou, ik ben het," zei je ex. "Ik wil gewoon vrienden zijn." Je bent het hiermee eens, maar in de achterkant van je hoofd hoop je dat je hem of haar terug kunt winnen als je vrienden blijven. In werkelijkheid wil hij/zij helemaal geen vrienden blijven, maar hoopt u te verzekeren door te stellen dat hij/zij dat wenst. Je zult elkaar waarschijnlijk niet meer zien. Als vriendschap een kans lijkt om je ex terug te winnen, laat hem of haar dan gaan. Als het in de sterren is, zal hij of hij weer naar je terugkeren.

het kan pijnlijk zijn

Je bent eigenlijk vrienden gebleven en je hoopt dat je je ex opnieuw kunt winnen. Het hart van je ex lijkt sneller te worden hersteld dan die van jou en hij/zij heeft een nieuwe relatie. Elke keer dat je je ex ziet met zijn of haar gloednieuwe partner, in het echte leven of op Facebook, breekt je hart een beetje meer. Opnieuw en opnieuw. Dat schaadt. Respecteer jezelf en blijf geen vrienden, laat je hart genezen. Beslissen.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo