Loading...
nl

Hashtags

Waarom gaan mensen vreemd?

Waarom gaan mensen vreemd?

"Ik bedrieg elke keer en ik zou graag willen weten wat er mis is met mij waarom ik dit altijd doe." Een vraag die ik vaak van mijn klanten krijg wanneer ze betrekking hebben op de behandeling met mij. Ze voelen zich als een "cheater", alsof je iemand bent die altijd vals speelt en vastzit in je persoonlijkheid. Het is echter niet zo eenvoudig.

Er zijn verschillende factoren om vals te spelen. Het is essentieel om te ontdekken wat de reden is, omdat vaak duidelijk vals spelen op een onderliggend probleem dat eerst moet worden opgelost. Als u dit negeert, bestaat er een risico dat de persoon die daadwerkelijk heeft bedrogen, dit zal blijven doen omdat het onderliggende probleem eigenlijk niet is opgelost. Het zal gevaarlijk zijn als we beginnen te geloven: 'Eens een cheater constant een cheater. Verlies op zichzelf vertrouwen dat zij of hij in staat is om een monogame relatie te zijn en zich niet langer aangespoord om zich eraan te binden.

Hier een overzicht van verschillende factoren van mensen die mensen bedriegen:

gebrek aan afwezigheid uw huidige relatie; Onzekerheid

vals spelen kan een signaal ontrouw kunnen ontspringen dat er eigenlijk iets mis is, in feite, bijvoorbeeld uw huidige relatie, u mist iets in uw huidige relatie dat u op zoek bent naar de relatie. We denken snel na over seks of stress, maar meestal gaat het ook over dingen zoals genegenheid, begrip, acceptatie wat een andere persoon ons biedt en we missen in onze eigen relatie. Dit geeft ons onzekerheid of we nog steeds groot genoeg zijn. Over het algemeen zie ik bij mannen vaak dat ze niet eens met hun partner aangeven wat hun behoeften zijn uit angst dat ze zeuren of er gewoon niet aan denken. Dames geven het aan, maar ze worden naar hun mening niet gehoord.

Vengeance

Een andere reden voor ontrouw die voortkomt uit ontevredenheid over je eigen relatie is wraak. Je partner heeft daadwerkelijk bedrogen en dit is eigenlijk nooit effectief verwerkt en het voelt niet langer gelijkwaardig. Om de gelijkheid emotioneel te herstellen lijkt wraak te nemen door hetzelfde te doen als de service.

Geniet en ervaring in de relatie

brengen

Als er veel vertrouwen in de relatie is, bestaat er het risico op een normale. Vreemd genoeg kan Unfreithful genieten en ervaring brengen. Het vermindert het uitstekende vertrouwen dat het weer opwindend maakt of de andere persoon nog steeds bij je is. Het is duidelijk dat dit niet iets is dat we opzettelijk doen, het is een onbewuste procedure waarbij we daarom op zoek zijn naar de afwezigheid van spanning en drama.

bindende angst

Een andere reden kan zijn dat u het gevoel heeft dat uw oor te veel is, afhankelijk van uw partner of dat u aarzelt dat u dit in de toekomst zult zijn. Om aan onszelf te laten zien dat we nog steeds kunnen zien zonder onze partner, zijn we op zoek naar een andere naast. Het is een manier om afstand te ontwikkelen en afhankelijkheid te voorkomen. Hoewel wederzijdse afhankelijkheid, ook wel verdeeldheid genoemd, deel uitmaakt van een gezonde relatie. Als we ons sterk genoeg voelen, hebben we de moed om op de ander te durven gebaseerd te zijn, omdat we op de ander vertrouwen met onze kwetsbaarheid.

verandering in machtsrelatie

Omdat je je onafhankelijker kunt voelen wanneer je vals speelt, kan dit je het gevoel van kracht bieden. Misschien probeer je dit te vinden, omdat je het gevoel hebt dat je gedomineerd bent in je relatie. Unfreithful biedt u vervolgens het gevoel van controle en kracht terug.

innerlijke ruimte

Een factor die los staat van de relatie is het gevoel dat het niet genoeg van een enkele partner heeft. Dit kan optreden door een behoefte aan consistente verificatie. De bevestiging die u van uw partner krijgt, is onvoldoende voor uw zelfvertrouwen. Degenen van talloze partners zullen nooit betalen totdat u zelfvertrouwen persoonlijk van anderen ontwikkelt om eindelijk de binnenste leegte te vullen.

vlucht

Het worden verliefd en stress dat vaak gebeurt tijdens het vals spelen, kan een afhankelijkheid vormen om geen negatieve gevoelens te moeten voelen. Het is een manier om met stress om te gaan en dit gevoel te vermijden. Duik gewoon weg om de roze wolk en de waarheid van de hedendaagse dag niet te hoeven beginnen.

Angst om te omvatten

vals spelen kan het veel gemakkelijker maken om uit elkaar te gaan. Wanneer je vals speelt en dit wordt gevonden, is er een mogelijkheid dat je de beslissing niet zelf hoeft te nemen en je kunt deze harde taak aan de andere persoon overlaten. Het is ook mogelijk dat vals spelen een manier is om de andere persoon te "testen" voordat je verandert. Het is gemakkelijker om je oude schoenen weg te zetten als je al een paar nieuw inzicht hebt.

'midlife crisis "of adviseren om te innoveren

Ten slotte kan vals spelen ook aangeven dat er een spak is van een midlife crisis. Wat er ook op zijn weg gaat, maar je mist "de opwinding" misloopt in je leven. Een affaire kan een methode zijn om wat stress te ervaren en weer iets gloednieuws. Het is ook mogelijk dat je het gevoel hebt dat dit je laatste kans is om iemand nieuws te ervaren voordat je "opneemt".

Deze blogsite is geschreven door Susan Dechering, intuïtieve psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het loslaten, het verwerven of onderhouden van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen via individuele sessies. Live of via Skype levert ze u van gloednieuwe inzichten en opties voor uw specifieke omstandigheid. De focus ligt niet alleen op de problemen waarmee u problemen heeft, maar vooral op uw persoonlijke ontwikkeling en dromen om te kunnen genieten van liefde met meer vertrouwen en plezier te kunnen hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto