Loading...
en

Tags

Waarom een avondje serie kijken een perfecte date avond is

Waarom een avondje serie kijken een perfecte date avond is

Tijdens het single daten zijn series een goed gespreksonderwerp. Je kunt je enthousiasme over een serie delen of gewoon vertellen waarom je een serie niet leuk vindt. Heb je een gemeenschappelijke klik en hou je ook van hetzelfde punt? Waarom niet met elkaar een serie kijken? Een date avond.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Je zult snel zien hoe je date leeft

.

Oké, we bekennen. Een serie kijken tijdens de allereerste of 2e date is misschien niet zo'n geweldige suggestie. Je herkent elkaar nog niet zo goed en bij elkaar thuis afspreken is ook nog niet zo intiem. Herken je elkaar veel beter na een paar dates en wil je ook weten hoe je date leeft? Een date avond is de perfecte mogelijkheid om elkaars huis te bezoeken.

Indruk is het belangrijkst

En dan is het zover, je afspraakje komt vanavond naar jouw huis. Wat doet u dan? Natuurlijk, u zorgt dat uw huis netjes en opgeruimd is. De eerste indruk is het belangrijkst (ongeacht wat je eigenlijk achter die kastdeuren hebt ingepakt, zolang je date het maar niet ziet). Om te ontspannen en omdat het spannend is, kun je je date het beste eerst een drankje aanbieden. Aangezien neerploffen op de bank en stil te rusten voor een collectie is een no go.

Creëer je eigen thuisbioscoop!

Na wat gezellige praatjes en misschien ook een snelle rondleiding door je 'huis' plof je neer op de bank. (Voor de mannen: voorkom ellenlange gesprekken over je nieuwe hifi-installatie! Je date zal dit op geen enkele manier boeiend vinden). Als goede gastheer heb je er natuurlijk voor gezorgd dat je wat lekkers en de favoriete drank van je date hebt meegebracht, want dat begrijp je nu wel! Sfeer is ook een vitale overweging het succes van een date night. Ga niet voor het intense tl-licht, maar maak je eigen huis-theater door het donker te maken en uiteraard een paar kaarslichtjes aan te steken. Hoe romantisch!

Kies de uitstekende collectie!

Nu hoeft u alleen nog maar de juiste serie te kiezen en u bent er helemaal klaar voor! Houdt u van grappig? Of gaat u voor een outfit drama? De keuze van een serie kan een date maken of breken. Heb je geen idee wat je moet kijken met je date? Bekijk deze blogsite, waar we je 6 standaarden geven voor het kiezen van een geschikte serie.

Deze blogsite is gemaakt door Carlien en ook Marjolein. Vrouwen die van verzamelen houden. Dat zijn Carlien en ook Marjolein. Eigenlijk maken ze hun blog vrouwenwholove-series vooral in hun eentje, zodat ze nog meer factoren hebben om naar supermooie series te kijken. Want dat is wat ze tegenwoordig zijn: geweldig. "Waarom niet bloggen over iets dat geweldig is? Dat is waar we blij van worden!"

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 28

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo