Loading...
en

Tags

Verschillende types die je liever vermijdt tijdens het daten

Verschillende types die je liever vermijdt tijdens het daten

Ga je wel eens op een afspraakje met een bepaald type dat je liever vermijdt? Zo is er het type dat voortdurend over zichzelf praat, het type dat erg aanwezig is of het type dat zichzelf het belangrijkst vindt.

Schrijf je helemaal gratis in

1. De splitser van de rekening

"Wil je € 9,11 overmaken?" We willen allemaal gelijk behandeld worden, dus ik denk niet dat de man altijd de rekening hoeft te betalen. Het is vreemd als je na een afspraakje een berichtje krijgt met de vraag of je wat geld wilt overmaken. Als je meer dan even gedate hebt, is het minder vreemd om de rekening te verdelen of om hem beide te betalen. Op de allereerste date kan het echter wat vreemd overkomen. Vermijd dit door zelf de beweging te maken, man of vrouw.

2. Degene die doet alsof hij verschillend is

Het komt in bijna elk artikel voor, de wijzer om je niet anders voor te doen dan je bent. Met het type afspraakje dat zich voordoet als anders , zal het hoogstwaarschijnlijk niets worden. Uiteindelijk zal je echte jij altijd naar voren komen.

3. Degene die er in werkelijkheid verschillend uitziet

Om het vorige punt op te sporen. Is het je wel eens overkomen dat je op iemand zit te wachten, en dat zich dan iemand voordoet die er een beetje anders uitziet dan op de foto's die je gezien hebt? Er is een mogelijkheid dat je niet precies zo bent als op de foto, dat komt vrij regelmatig voor. Als je jezelf photoshopt of jezelf opdringt op zulke foto's, komt dat op een afspraakje helemaal verkeerd uit. Jammer, want je bent uitstekend en lieflijk zoals je bent!

4. De ongemakkelijke

O, jee. Ongemakkelijkheid. Het ding dat we allemaal vrezen op een afspraakje, nietwaar? Proberen om tijdens een afspraakje voortdurend het gesprek gaande te houden is erg vermoeiend. In het algemeen is het enorm ongemakkelijk om met verschillende soorten afspraakjes uit te gaan, of met iemand die zo weinig te melden heeft of zo weinig interesse toont, dat je moet blijven proberen een gespreksonderwerp te vinden zonder dat het gewoon stroomt.

5. De leider

Het hoeft geen probleem te zijn als iemand de leiding neemt op een afspraakje, zolang hij maar niet voortdurend de touwtjes in handen heeft. Het is evenzeer een grote afknapper als, bijvoorbeeld, een ander een drankje of eten voor de ander koopt zonder hem te raadplegen. Er zijn zo veel verschillende soorten afspraakjes dat er voor iedereen wel iemand is. En wat de een onaantrekkelijk vindt, ontdekt een ander aantrekkelijk.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo