Loading...
nl

Hashtags

Verlicht je winterdip

Verlicht je winterdip

Veel mensen ervaren een winterdip vanwege het koude weer, de grijze lucht en het gebrek aan feestverlichting en gezelligheid. Je stijgt aanzienlijk hard, je hebt weinig energie, je lijkt constant zoet en weinig behoefte om de deur uit te gaan. U kiest ervoor om alleen onder een deken te kruipen dan u PALS kiest of zoekt naar een nieuwe date.

Gelukkig kun je zelf veel doen om die winterseizoen te verlichten, zodat je niet een hele winter hoeft te wachten voordat je weer single lijkt!

Word niet verleid door suiker

Als je je "naar beneden" voelt, is het verleidelijk om suiker te krijgen. Het voelt rustgevend en voor een korte minuut voel je je veel beter. Sugar brengt het niveau van je gelukshormonen neer, waardoor je je zelfs somber voelt na het eten van suiker. Kies voedsel met talloze anti-oxidanten, zoals bosbessen, boerenkool en extra pure chocolade.

neem vitamine D

Een vitamine D -tekort kan leiden tot somberheid en depressieve sensaties. We krijgen vitamine D vanwege daglicht, dus als de dagen veel korter worden, krijgen we snel een schaarste. Door dagelijks een vitamine D -supplement te nemen in het winterseizoen, krijg je de energie om opnieuw jezelf te zijn. (Controleer eerst uw arts of een vitamine D -supplement geschikt is voor u).

ga naar buiten

Het concept van buiten gaan is waarschijnlijk op dit moment niet echt voor u, maar doe het hoe dan ook. Een nieuwe wandeling brengt je in beweging, waardoor je je minder uitgeput en zwaar voelt. Bovendien brengt Daylight u de benodigde vitamine D.

Slaap en oefen meditatie

Slaap is het beste medicijn, eveneens voor de winterdip. Lever een vast slaapregime: ga naar bed op ingestelde tijden en sta op op ingestelde tijden. In het winterseizoen kun je een uur langer slapen, dus boek ongeveer 9 uur voor je nachtrust. Houd uw telefoon de slaapkamer uit en verlaat de televisie na het sacrament. Bekijk in plaats daarvan een boek of maak een wandeling. Met een mindfulness -meditatie voor het slapengaan wordt u geconfronteerd met een extra geworden slaap.

Zoek geliefden op

Met een winterseizoendip heb je vaak geen zin om mensen te zien, maar het is goed en samen zijn dat je DIP kunt elimineren. Ze begrijpen de term "hygge" in Denemarken, waar de winterseizoenen langer duren dan in Nederland. Het suggereert zoiets als gezelligheid, maar het is ook de mentaliteit waarmee de Denen de winter trotseren. Door een salonspel te spelen met anderen op koude winteravonden en chocolademelk rond het vuur te drinken, vermijden ze een winterdip. Welkom je beste vriend of lieverd, of die goede date van een paar weken geleden. Of misschien vind je een andere geweldige man of vrouw op single om deze lange winterhygge door te brengen.

Deze blog is geschreven door Charelle Casander. Op haar blog bespreekt ze betekenis, spiritualiteit, introverte leven en de kleine stukjes magie in onze dagelijkse aanwezigheid.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jun 27

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto