Loading...
nl

Hashtags

Veilig online daten

Veilig online daten

De laatste jaren is online dating steeds populairder geworden. Op deze manier is dating voor veel nummers een stuk toegankelijker en fijner geworden. Er zijn wel een aantal fouten aan verbonden, want de online wereld is niet altijd even veilig. Dating site single Geeft uw ideeën voor Vervilig Online dating!

5 tips voor veilig online single daten

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Miljoenen profielen liggen op je te wachten; De een nog leuker dan de ander. Maar hoe leg je op een veilige manier contact? Om je hierbij te helpen, hebben we 5 tips voor je op een rijtje gezet:

Kies een betaald abonnement!

Vertrouw op je gevoel - Je kunt op een profiel stuiten dat er te mooi en te best uitziet. Natuurlijk wil je niet al te achterdochtig zijn, maar er lijkt toch iets niet pluis te zijn. Vertrouw in dit geval op je gevoel! In dat geval kunt u het profiel melden bij de klantenservice . Datingsite Single is elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 23:00 uur. Wij proberen de site zo netjes en veilig mogelijk te houden, dus uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Zorgvuldig met persoonlijke gegevens - Geef anderen niet te snel uw individuele gegevens. Het is vaak slimmer om eerst veel meer over iemand te weten te komen, zodat je zeker bent van zijn/haar goede bedoelingen. Probeer gelijkwaardig te blijven; als de ander om veel persoonlijke gegevens vraagt, laat dan zien dat je ook graag meer over hem of haar wilt weten.

Je allereerste afspraakje - Zorg ervoor dat je voor De eerste date in het openbaar afspreekt. Vertel mensen uit je nabije omgeving dat je op date gaat en waar je elkaar ontmoet. Het kan ook slim zijn om een back-up plan voor te bereiden, voor het geval de date toch tegenvalt of je het niet vertrouwt.

Keurmerk Veilig daten - Single en diverse andere single datingsites blijven in het bezit van het Keurmerk Veilig daten Online

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto