Loading...
en

Tags

Top 5 ergernissen tijdens een date

ergernissen tijdens het daten

1. meer aandacht voor anderen

Bijna absoluut niets is irritanter dan wanneer de persoon met wie je aan het daten bent, meer aandacht is voor anderen om je heen. Het is een absolute no-go om constant te nemen Een blik op andere vrouwen of jongens bijvoorbeeld.

kies een betaald lidmaatschap!

2. Eten met te veel geluid

over het algemeen is eten met iemand die veel geluid maakt tijdens het dineren irritant, hoe meer ook als je één op ontmoet en probeert te concentreren gesprek. of bijvoorbeeld in de bioscoop bent date zo enthousiast dat zijn haar popcorn consumeert rest van bioscoopruimte kan 'genieten'.

3. Het drinken van overmatige alcohol

Het drinken van overmatige alcohol dronken singles zijn over het algemeen niet erg aantrekkelijk. Het kan gebeuren dat een drank faalt, maar kleine hoeveelheden met likeuren is het beste. Voor de single dat je aan het daten bent, is het niet geweldig als je wordt gesneden of bedwelmd, maar natuurlijk ook niet voor jezelf.

4. ongunstig zijn

Het is niet geweldig om iemand te dateren die gewoon negatief kan zijn. Het leven is niet constant plezierig, doe niet alsof je iets bent dat je niet bent en een discussie hoeft niet altijd positief te zijn. Houd er rekening mee dat de ongunstige dingen geen controle hebben.

5. Te snel gaan meten welke fase je bent

Je moet weten in welke fase je bent als het gaat om een date of een relatie is en zal voortdurend moeilijk zijn, maar het is een grote aanbieding Wanneer mensen te snel willen gaan. Luister goed naar hints en wil niet te snel gaan. Het zou jammer zijn als het om niets aankomt! De leuke dingen op een date controleren meestal. En wanneer u een (kleine) ergernis ervaart, kunt u uw ongemak ook bespreken, mogelijk is de andere persoon er niet eens bekend mee.

Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blogsite www.muchable.nl . Ze schrijft over wat ze ervaart en over verschillende hobby's zoals schrijven, illustratie, fotografie, sport en longboarding. Je kunt ook eens kijken naar de prachtige illustraties die ze op haar blogsite heeft ontwikkeld.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo