Loading...
en

Tags

Tonijnwraps: een musthave in jouw datingarsenaal

Tonijnwraps: een musthave in jouw datingarsenaal

Multifunctionele wikkel

Wraps zijn ideaal voor het maken van verschillende gerechten. We kennen ze allemaal als 'typische' broodjes. Soms worden ze diagonaal doormidden gesneden, wat er meteen nog lekkerder uitziet. (Net als een geroosterde boterham.) En je kunt de wraps nadat ze zijn opgerold in kleine rolletjes van ongeveer 2 centimeter groot snijden. Met een satéprikker erdoorheen maak je de lekkerste hapjes voor een feestje of een gezellige avond.

Indruk maken

Je kunt elk rolletje serveren met een stokje gemengde drank. Wat wij deden was er een maaltijd van maken door een aantal rolletjes aan een spies te rijgen. Een soort wrap kebab. Voor de tonijncoupes maken we een tonijnsalade om in de wrap te wikkelen. Uiteraard kun je verschillende vullingen maken om verschillende wrap kebabs te serveren. Met de vulling kun je heel innovatief zijn. De manier waarop u de wrap serveert maakt zeker indruk!

De ingrediënten

Bij de wraps heeft u een blikje tonijn nodig, een flinke lepel kappertjes, een halve rode ui, twee eetlepels mayo en wat rucola. Snipper de rode ui voorzichtig, snijd de kappertjes in fijne plakjes en meng ze met de mayonaise door de uitgelekte tonijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Besmeer de helft van een wrap met de tonijnsalade, leg er een handvol rucola op en rol de wrap op. Snijd de wrap in rolletjes van ongeveer 2 centimeter breed en rijg ze aan een satéprikker.

Presentatie

Serveer de spiesjes op een bord of schaal met een hoofdgarnituur van rucola, kerstomaat en in halve ringen gesneden rode ui. Serveer je broodjes als voorgerecht kan je precies hetzelfde doen met een grote schotel waarop je de voorgerechten plaatst. Geniet van uw date en de smakelijke tonijn wraps!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo