Loading...
nl

Hashtags

Tips voor een lange afstandsrelatie

Tips voor een lange afstandsrelatie

online enkele single dating: de wereld wordt kleiner

Niet alleen Nederland, maar de hele wereld wordt een beetje kleiner met online kansen. Dit geldt ook voor online enkele single dating; U ontmoet niet alleen singles op een feest of in de supermarkt, u ontmoet ze nu voornamelijk online, bijvoorbeeld via een single datingsite . Na uw eerste date U hebt momenteel Je besluiten: die leuke single is je droomman of vrouw. Pas de volgende drie suggesties toe en ontwikkel samen een gloednieuw sprookjesleven:

kies een betaald abonnement!

1. Praat veel met elkaar

Communicatie is het trefwoord in langeafstandsrelaties. Praat veel met elkaar door middel van telefoon- of sociale kanalen zoals WhatsApp en Skype. Spreek over wat je vandaag hebt gedaan en wat je de rest van de week gaat doen. Deel uw ideeën, fantasieën, dromen en gevoelens. Hoe meer je elkaar laat zien, hoe meer dit je band zal verbeteren. Uw gesprekken balanceren de kilometers, kunnen we vermelden. Wilt u uw contact een extra boost geven? Stuur elkaar routinematig leuke afbeeldingen van de activiteiten die u onderneemt. Of maak een afbeelding van dat bord met heerlijk voedsel dat u zojuist hebt bereid.

2. Raadpleeg hoe vaak en waar u een enkele date bevindt

.

Iedereen ervaringen genieten en dating anders. Sommige singles willen je elke dag zien, een andere maakt het door De week met een wekelijkse vergadering. Praat met elkaar over uw behoeften. Op welke dagen kunnen wie een uitstapje maken naar wie, wil je de nacht blijven, of kies je een hapje om te eten op een ontspannend hoofdpunt? Geniet van plezierige dateactiviteiten en elkaar samen. Het maken van een langeafstandsrelatie Een succes vereist tijd en een samengewerkte agenda. Dit betekent dat u wat meer tijd op de weg zult investeren en dat u hierdoor een aantal andere interesses of bezigheden moet verminderen. Ga je dit voor hem of haar doen? Ga ervoor!

3. Maak toekomstige plannen samen voor uw relatie

Ben je overtuigd van je liefde? Bereid dan uw toekomst voor. Zet een stip op de gezochte horizon. Wie van jullie gaat verhuizen? Welke omgeving biedt de beste mogelijkheden op het werk en/of onderwijs? Zet de voordelen en nadelen op papier samen en kom tot een weloverwogen beslissing. Een goede voorbereiding is de helft van het gevecht. Hoe meer tijd overblijft voor een opgetogen samen in een gezonde relatie !

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto