Loading...
nl

Hashtags

Tegenpolen trekken elkaar aan, of 'soort zoekt soort'?

Tegenpolen trekken elkaar aan, of 'soort zoekt soort'?

Het extraverte dat wordt binnengebracht aan de introverte, de neef van de richtlijn die alles van tevoren heeft ontworpen die een relatie heeft met de spontane veer in het veld, wil de Nederlandse coole kikker samen met de enthousiaste Latina/Latino zijn. Op het eerste gezicht lijkt het vaak alsof verschillen elkaar aantrekken. De toeristische attractie is vaak specifiek in de typische interesses.

niveau

Attractie wordt gedeeltelijk ontdekt door een gevoel van erkenning en het vinden van een gemeenschappelijke grond. Deze erkenning is in het algemeen in het delen van dezelfde kernwaarden. Wanneer u exact dezelfde normen en waarde van essentieel ontdekt, bent u vaak leuk en geeft u ons een gevoel van verbinding. Dit biedt ons het gevoel dat we 'niveau' '. In Weze bezwijkt u daarom aan iemand die een weerspiegeling is van uzelf, die uw opvattingen en ideeën deelt over wat voor u nodig is. De realiteit dat we waarde hechten aan dezelfde dingen betekent niet dat we allebei allebei op dezelfde manier laten zien.

Voorbeeld: Anna is een georganiseerd, gestructureerd type. Ze heeft een goede vriend die specifiek het tegenovergestelde is: stijf, casual en laat het zwaaien. Waar Anna eigenlijk al alles heeft georganiseerd, is het niet zo dicht bij de verplichtingen en taken. Heerlijk Anna zou dat ook willen, het leven lijkt haar op deze manier veel gemakkelijker voor haar. Anna denkt alleen dat ze niet op deze manier kon werken. Dus we zien dat Anna dit kenmerk heeft, maar het niet laat komen vanwege een zorg en een belemmerende overtuiging. Via haar vriend ziet ze een geheime deel van zichzelf dat ze wenst. Dat hij het naar buiten brengt, bewondert ze en laat haar zich in hem voelen.

je partner als spiegel

Elke partner in een relatie is een spiegel van wat er in jou is en moet zich ontwikkelen zodat deze meer kan worden onthuld. U hebt meestal bepaalde opvattingen en overtuigingen die u belemmeren bij uw vooruitgang. Een partner die deze overtuigingen niet heeft en onthult waar je naar verlangt, vormt een goed voorbeeld van hoe dingen anders kunnen worden gedaan. Je partner helpt je om te zien dat de angsten die je hebt, misschien niet gelijk hebben, waardoor je de kans krijgt om ander gedrag van jezelf te maken. Op deze manier groeit u een groeiend aantal door een totaal individu. Op het moment dat je de kenmerken ontwikkelt die je in een ander ziet, eindigt de bewondering voor het andere individu in sommige gevallen weg en daarom in sommige gevallen ook verliefd worden. Dat is niet vereist: als alles goed komt, zullen jullie allebei groeien en blijf je bij elkaar. Niet meer omdat je elkaar nodig hebt, maar vanwege het feit dat het gewoon leuk is en de andere een bonus in je leven is!

Deze blogsite is gecomponeerd door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het vrijgeven, krijgen of behouden van liefde, Susan helpt u graag door individuele sessies. Live of via Skype biedt ze u gloednieuwe inzichten en opties voor uw specifieke situatie. De nadruk ligt niet alleen op de moeilijkheden waarmee je vecht, maar vooral op je individuele vooruitgang en dromen om in liefde te kunnen genieten van meer vertrouwen en plezier te kunnen hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto