Loading...
en

Tags

Spelletjes spelen tijdens het daten: werkt het?

Spelletjes spelen tijdens het daten: werkt het?

Je ziet het veel voorkomen: singles spelen opzettelijk of onbewust games in single datingland. Online, maar ook door vrienden en om je heen, worden veel suggesties aangeboden hoe je "moeilijk om te krijgen" kunnen spelen, een man kan winnen of een dame snel bedden. De begeleiding om games te spelen is er om een reden. Het werkt vaak, maar niet in alle gevallen. Het werkt in de zin dat het u beveiligt versus verlies van gezicht, waardoor uw ego intact blijft en u natuurlijk aantrekkelijk maakt voor een andere persoon.

Het aas dat aan de haak hangt, bepaalt het type vis dat u vastlegt

Videospellen van games werken maar meestal alleen voor de korte termijn en met een specifiek publiek.

De game zorgt ervoor dat je een beroep doet op de ander, de andere is geïnteresseerd, hoe snel de attractie verdwijnt wanneer je stopt met het spelen van het spel. Dat is de reden waarom het geweldig werkt voor de korte termijn om te worden ontdekt, dus als je gewoon iets wilt wandelen, speelt het een videogame een uitstekende techniek. Denk je aan de lange termijn? Dan is deze gewoonten normaal gesproken niet effectief.

Gemengde signalen resulteert in drama

Je onderhoudt de videogame niet op de lange termijn. Vroeg of laat zal je echte aard verschijnen en dat suggereert het einde van de videogame. Het is vaak de vraag of iemand geïnteresseerd blijft als je je ware kant onthult omdat je op een andere manier bent gebeurd. Over het algemeen is dit niet het geval, zeker niet als u de behoeften van de vereisten lijkt te hebben dan hoe u deze er aanvankelijk uit laat zien.

Verwacht dat je bent gebeurd als iemand die bijvoorbeeld in vrije open relaties gelooft, dan ben je ineens een heel ander persoon als je laat zien dat je nog steeds naar het omgekeerde wenst: een grote, monogame relatie. Dit kan duidelijk ook andersom zijn, mogelijk probeert u niet niets ernstigs te vinden en u wilt verschillende partners tegelijkertijd zien, maar u verwacht dat iemand anders hier niet op wacht, daarom doet u alsof u een serieus monogaam bent persoon. Dit is niet waar het andere single in eerste instantie aan denkt en er is een kans dat het zal eindigen op ontevredenheid. De kans is groot dat de andere persoon zal vertrekken of zich kan bedrogen voelen. Simpel gezegd: games spelen is mogelijk, maar er is geen kans terug om je ware aard te tonen. Dat kan niet en de single kan met specifieke wensen en keuzes zijn en dan plotseling een andere persoon met belangen die er op gespannen voet staan. Deze gemengde signalen veroorzaken veel drama, verwarring en frustratie.

De juiste slijtage

Niet alleen gemengde signalen garanderen dat een persoon vertrekt vanwege het feit dat u niet de methode bent die u daadwerkelijk hebt voorgedaan, maar u hebt ook de kans dat u de persoon die vanaf het begin past, mist. Als je bijvoorbeeld een game speelt waarbij je het laat lijken dat je heel helemaal gratis bent en niet groot verliefd bent (hoewel je eigenlijk een ernstige relatie verlangt Persoon die eveneens op zoek is naar een ernstige partner, weigert onmiddellijk. Het is niet duidelijk dat je eigenlijk precies hetzelfde wilt.

Clear Interaction

Daarom wilt u een duidelijke optie maken van wat het zoekt en vanaf het begin duidelijk en regelmatig hierover in de enkele single dating communiceren. Kies uw methode of techniek en houd u eraan. Denk je aan de korte termijn? Dan zijn spel Prima. Wilt u een langetermijnrelatie? Heb de moed om hier waarheidsgetrouw over te zijn. Aarzel niet om zich ervan bewust te zijn dat je nooit na iemand kunt achtervolgen die het wil door hier oprecht voor te zijn. De persoon was niet zo geïnteresseerd als iemand anders uitvalt. Personen die u bang maken door eerlijk uit te drukken wat u zoekt, willen gewoon niet precies hetzelfde. Als gevolg hiervan versnellen mensen die niet bij u passen en versnellen dit alleen het selectieproces!

Deze blogsite is gecomponeerd door Susan Dechering, intuïtieve psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het vrijgeven, houden of verwerven van liefde, Susan vindt het leuk om u te helpen via persoonlijke sessies. Live of door middel van Skype biedt ze u nieuwe inzichten en opties voor uw specifieke scenario. De nadruk ligt niet alleen op de problemen waarmee u problemen hebt, maar vooral op je persoonlijke vooruitgang en dromen om te kunnen genieten van liefde met meer vertrouwen en plezier te kunnen hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 27

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo