Loading...
nl

Hashtags

Speeddaten: één kans op een goede eerste indruk

Speeddaten: één kans op een goede eerste indruk

Speeddating is een unieke manier van single daten en daarbij hoort een uitstekende eerste indruk. Tijdens het speeddate event in Nijmegen van datingsite Single ontdekten wij het perfecte voorbeeld van zo'n goede indruk. We vroegen de persoon in kwestie naar zijn ervaringen. U kunt er hier over lezen!

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Positief opvallen bij speeddating

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken en dat is precies wat Bert, deelnemer aan de speeddate gelegenheid in Nijmegen, dacht. Bert viel op tussen alle deelnemers door zijn eerste manier van kennismaken, die een goede indruk achterliet. Hij had voor al zijn tafelgenoten mooie rode rozen meegenomen. Tijdens een speeddate gelegenheid of een ander soort allereerste afspraakje, moet je ervoor zorgen dat je op een leuke manier opvalt. Wees fantasierijk en denk 'outside the box' om een geweldige eerste indruk te maken.

"Ik heb maar één kans om een eerste indruk te maken, dus in plaats van een schuine grap, ging ik voor iets minder plat. Dat werden uiteindelijk bloemen."- Bert

Inspiratie voor een indruk

Op onze vraag hoe Bert op dit geweldige concept is gekomen, kregen we het volgende antwoord: "Zo'n twintig jaar geleden werkte ik in Amsterdam en de vader van Ivo Niehe was een collega van mij. Deze collega hield een dagboek bij met de verjaardagen van de dames binnen dat bedrijf. Hij zorgde ervoor dat hij 's morgens als eerste een bos bloemen kocht en daarna kwam hij naar de werkplek en legde die bloem op het bureau van de dame. Deze man was een echte heer en een inspiratie voor mij."

Met zijn bloemen zette Bert een speeddate neer die niet snel vergeten zal worden. Hoe zit het met jou? Bent u net zo artistiek ingesteld om een originele eerste indruk te maken, of wilt u uw succes bij speeddating vergroten?

.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto