Loading...
nl

Hashtags

Spaghetti met gehaktballetjes á la Lady & de Vagebond

Spaghetti met gehaktballetjes á la Lady & de Vagebond

Je hebt een date gescoord en je wilt een uitstekende indruk maken. Afspreken in de kroeg gaat het dus niet worden. Omdat u zich van uw beste kant wilt laten zien, nodigt u uw nieuwe of potentiële vlam uit om een hapje te komen eten. Tot nu toe, zo uitstekend ... En dan realiseer je je dat je niet echt een ster bent in de keuken. Dat je echt alleen maar een eitje kunt koken. Dus je hebt geen idee wat je moet maken. Omdat de indruk essentieel is, dus je moet er goed uitzien. Wij helpen u uit de brand met onze schotel voor spaghetti met gehaktballetjes ála Lady & the Tramp.

Knuffelpunten scoren

Op de een of andere manier blijft spaghetti met gehaktballetjes de creativiteit veroveren en denken veel mensen - oké, veel dames - bij het praten over dit Italiaanse gerecht aan de scène uit Lady & the Tramp met hartjesprikkels. Het is eenvoudig te maken (zelfs als je niet kunt koken), als man scoor je knuffelpunten bij een vrouw als je het over Lady & the Tramp hebt en als er kinderen bij betrokken zijn scoor je driedubbele bonuspunten als je (man of dame) deze maaltijd kunt oproepen. U ziet, wij staan achter u als het gaat om uw eerste (kook)afspraakje.

Klasse gehaktballetjes

Neem voor 2 personen 250 gram rundergehakt. Doe er 1 ei bij, 30 gram paneelmeel, 30 gram vers geraspte Parmezaanse kaas, 1 fijngesneden teentje knoflook, 1 eetlepel gedroogde oregano en een flinke snuf peper. Kneed alles goed door elkaar en maak van het mengsel kleine gehaktballetjes. Zorg dat de gehaktballetjes klein genoeg zijn dat je ze in één hap kunt verorberen. Dat houdt het elegant. Bak de gehaktballetjes in een klontje boter ongeveer 5 minuten in de koekenpan. Ze hoeven niet helemaal gaar te zijn.

De saus

Snipper een ui en bak deze in het bakvet van de gehaktballetjes. Zit er te weinig vet in de pan? Dan kun je een scheutje olijfolie toevoegen. Als de ui mooi bruin begint te kleuren, voeg je 1 blik tomatenblokjes toe, nog 1 teen fijngesnipperde knoflook, een eetlepel oregano en peper en zout naar smaak. Roer alles goed door en voeg de gehaktballetjes weer toe. Schep de gehaktballetjes door de saus heen. Laat alles op een zacht vuur nog een kwartiertje pruttelen, zodat de smaken goed in elkaar trekken en de gehaktballetjes helemaal gaar worden.

Afrondende toets

Terwijl de saus staat te pruttelen, bereidt u de spaghetti volgens de aanwijzingen op het plan. Als de spaghetti klaar is, is de saus ook klaar om te serveren. U kunt ervoor kiezen om de spaghetti voor het serveren door de saus te mengen. Of je serveert eerst de spaghetti en schept er daarna de saus overheen. Rasp er wat verse Parmezaanse kaas over en versier met wat van de oregano.

Net als in de film

Natuurlijk kunt u ieder een eigen bord nemen, maar als u het goed wilt doen, eet u samen van één bord. Vergeet in dat geval niet om de laatste gehaktbal naar je date te rollen. Succes verzekerd, net als in de films!

Laat u het ons weten als u deze maaltijd voor uw date heeft ingeroepen? Wij willen u graag spreken, zodat u ons kunt vertellen of uw afspraakje een succes was (en dat was het zeker) of dat wij u de volgende keer beter een verschillende tips kunnen geven.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 28

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto