Loading...
en

Tags

Sneller de juiste match selecteren bij het daten

Sneller de juiste match selecteren bij het daten

Om sneller liefde te ontdekken, begint het eerst met de ideale keuze.

Bekijk welke ellende het met zich meebrengt als u de onjuiste date hebt. Je hebt geen zin om je tijd te verspillen aan iemand die niet voor jou is, natuurlijk. Er is echter nog steeds een gevaar van waaruit u uzelf blootlegt wanneer u de onjuiste date doet. Het is extreem verwoestend voor je eigen waarde! Als het geen goede match is, verloopt het niet soepel en daarna is er een neiging om te denken dat dit te wijten is aan onszelf! Wij geloven: "Ow ik doe het verkeerd". We raken in de war en weten niet langer wat we moeten doen. We zullen onszelf ondervragen, wat u alleen uit uw kracht haalt! Wees daarom waakzaam of je hebt de beste date!

Hoe doe ik dat echter? Misschien denk je? Laten we beginnen met actie 1.

Selectie Stap 1: Wat zijn uw beperkingen?

Om te weten wat je wilt, zullen we aanvankelijk beginnen te kijken naar wat je niet wenst. Overweeg bijvoorbeeld uw verleden, hoe is u behandeld?

General beperkt

Soms heb je te maken met gewoonten die gewoon niet kunnen worden gedaan. Dit zijn moeilijke limieten die voor iedereen van toepassing zijn. Denk aan:

● Misbruik en vijandigheid

● Misbruik

● Registratie

U wilt de stekker meteen nemen wanneer dit gebeurt.

Persoonlijke grenzen

Andere randen zijn minder duidelijk en alleen vriendelijk na een accumulatie van X -aantal waarschuwingen.

Sommige gedragingen zijn waarschuwingen, je wilt zien of het een uitzondering is en zo snel mogelijk gebeurt. Dit kan bijvoorbeeld waar blijven met aanpassing en videogames spelen. Ieder van ons manipuleert tijd en tijd, omdat het vaak onbewust voorkomt. Wanneer u deze gewoonten identificeert, geef het dan terug aan de andere persoon. Misschien is de andere persoon er helemaal niet bekend mee en krijgt hij of zij de kans om kennis te nemen en zijn/haar gedrag op te lossen. Als de maniplinatie aanhoudt of de single blijft spelen, dan is er vaak een patroon.

Omdat Case, als u nog steeds wilt stoppen met single van die persoon.

Selectie Stap 2: Wat wil je?

Nu we weten wat we niet wensen, is het ook essentieel om te kijken naar wat je wenst. Om te leren, is het nodig om een duidelijke visie te hebben over wat voor soort relatie je nu en in de toekomst wilt. We willen zien wat uw weinig behoeften zijn en wat uw verlangens zijn.

Minimale behoeften

Minimale behoeften zijn vereisten. Iemand moet dit op zijn minst ontmoeten om je te veroveren en zichzelf je vriendin of vriend te noemen. Niet omdat u het nodig hebt, maar omdat het anders gewoon niet werkt. Als iemand bijvoorbeeld niet stabiel en betrouwbaar is, heeft een gezonde relatie een al lang succes met zo iemand. Welke minimale behoeften heeft u? Het is slim om deze minimumvereisten op uw lijst op te nemen:

● Iemand die emotioneel veilig is; Volwassene interageert (open en direct gaat over de vereisten ervan) en kan duidelijke feedback geven in plaats van een beetje te doen of aan te vallen of terug te trekken.

● Iemand die emotioneel wordt aangeboden

verlangens

Ze willen verlangens. Het is niet veel vereist, maar vormt een bonus. Het kan een single extra plezier maken als zij of hij dit bij u thuis heeft. Het identificeert echter niet of het tussen u zal werken. Om een voorbeeld te geven: mogelijk is het buitengewoon geweldig als het andere individu extreem boeiend is of eveneens aan de politiek denkt, maar als dit niet het geval is, kan die persoon nog steeds een geschikte match met u vormen.

Het faalt meestal vanwege het feit dat singles iemand die de perfecte man of vrouw lijkt te zijn, omdat ze iemand willen vervullen. Maar dan voldoet niet aan hun weinig vereisten, je zou de basis kunnen zeggen. Het is alsof je probeert een relatie te ontwikkelen zonder een geweldige structuur. Natuurlijk zal dat snel instorten.

Suggestie: maak een overzicht voor uzelf door een lijst te maken en uw beperkingen, dromen en minimale vereisten op te schrijven. Sla deze lijst op en wanneer u een enkele single dating van een enkele beginner gaat, neemt u de lijst nogmaals op! Omdat liefde blind maakt, kunnen we onze beperkingen en behoeften snel uit het oog verliezen en dat is een recept voor drama!

Deze blog is gecomponeerd door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het vrijgeven, verwerven of handhaven van liefde, Susan Mores dan blij om u te helpen via individuele sessies. Live of door middel van Skype biedt ze u gloednieuwe inzichten en oplossingen voor uw specifieke omstandigheid. De focus ligt niet alleen op de problemen waarmee je vecht, maar vooral op je individuele vooruitgang en dromen om plezier te kunnen hebben in liefde met meer vertrouwen en in staat zijn om van liefde te genieten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo