Loading...
en

Tags

Slowdaten voor vrouwen

Slowdaten voor vrouwen

Om een enkele single dating te kunnen hebben, is een basis van vrede en vertrouwen nodig. Eerst moet je de mogelijkheid hebben om helemaal bij jezelf te zijn en geen zorgen te maken om alleen te zijn.

Zonder dit vertrouwen bestaat er een gevaar dat je alleen een single dating blijft met iemand die je echt diep van binnen begrijpt dat hij niet voor jou is. Op dit moment kunnen we snel contact met elkaar invoeren dat we niet langer gewend zijn om alleen te zijn zonder ons eenzaam te voelen. We zijn niet langer gewend om volledig in orde te zijn met onszelf zonder constante bevestiging van buitenaf. We zijn uiteindelijk verslaafd aan de aandacht van anderen. Het kan zo klein zijn als die glimlach of dat compliment van die leuke medewerker of die barista van uw favoriete coffeeshop. Bied om die reden jezelf de kans om deze aandachtsverslaving af te stappen door echt een periode alleen te zijn. Bekijk indien nodig een psycholoog of therapeut en ontdek om met de gevoelens van eenzaamheid om te gaan. Het kan buitengewoon geweldig en leuk zijn om alleen te zijn, jezelf de mogelijkheid te geven om dit te ervaren en een nieuwe betekenis te verbinden om alleen te zijn.

Ontdek uw 'liefdestype'

Onderzoek welk type geniet dat u aantrekkelijk ontdekt door te kijken naar welke waarde en normen u aantrekkelijk vindt in een partner. Welke kwaliteiten ontdek je aantrekkelijk in iemand anders, maar heb je ook een nadeel dat in de methode van een gezonde langetermijnrelatie staat? Een optimistisch type kan in eerste instantie uiterst aantrekkelijk lijken, maar misschien het concentraat op de gunstige kleine ruimte bladeren voor negativiteit. Strakke plekken en gesprekken kunnen dan door dit type worden vermeden, waardoor open interactie uitdagend is.

Praat tegen jezelf welke waarde en normen en kwaliteiten misschien geschikter zijn als je wilt deelnemen aan een langetermijnrelatie. Misschien moet iemand minder charismatisch zijn en is het belangrijker dat de ander vertrouwd is.

verlangens en randen

Raadpleeg jezelf dan wat je dromen zijn. U kunt een verschil maken tussen welke minimumvereisten zijn en wat de voorkeur heeft, leuk als het er is, maar niet altijd nodig is. Hoe beter je weet waar je naar op zoek bent, hoe eenvoudiger je anderen kunt vertellen, bijvoorbeeld door het op je profiel te positioneren of het in een allereerste date te noemen.

Het is essentieel om duidelijk te communiceren wat u wenst en wat u niet wenst. Zie het als een kwartetspel, ik heb een paard en verlangen eend. Je zult anderen bekend moeten maken wie je bent en wat je wenst, anders kun je het nooit voorzien van wat je nodig hebt. Anderen kunnen niet ruiken wat je wilt of niet wensen, omdat niet iedereen constant dezelfde verlangens, vereisten en limieten heeft. Vooral als je angst hebt om te binden, is het erg belangrijk om je grenzen goed bekend te maken. Wees niet bang dat je anderen zult verwonden, je kunt veel vertrouwen hebben dat de andere persoon een pak slaag kan nemen. Het is uw verantwoordelijkheid om uzelf te beschermen en aan anderen te beschrijven hoe zij met u moeten omgaan.

achtervolg hem niet

Natuurlijk kunnen mensen op je breken of druppelen als je je grenzen of dromen suggereert, dit is omdat ze niet hetzelfde verlangen als jij. Het maakt niet uit hoeveel je de liefde tussen je verlangt om door te gaan en dat het een match is, accepteer het verlies. Begrijp dat het geen match is en dat de andere persoon duidelijk echt op zoek is naar iets anders (dat betekent niet veel beter! Hoe gewoon anders) die iemand anders rondloopt voor jou die beter bij je past. Voor de zorgen over desertie onder ons: aarzel niet om een andere methode te achtervolgen, de persoon die een match met u is, kan u niet achtervolgen, die hetzelfde wil als u!

zou jezelf liever trainen om oog te hebben voor mogelijke aanbiedingsbreakers en om sneller te ontdekken dat het eigenlijk geen goede match tussen u is, zodat u uw tijd niet verspilt.

Hoe een enkele single dating?

Afhankelijk van uw individuele omstandigheid is het veel beter om veel te daten of met weinig mensen.

Ben je altijd voor het verkeerde type gevallen? Date een beetje meer met andere soorten, zodat je ervaart dat het ook extreem goed en plezierig kan zijn met die minder aantrekkelijke mannen op het eerste gezichtspunt. Zorg voor een mogelijkheid om ervaring op te doen waar u wordt behandeld met zelfrespect door enkele single dating met zoete en uitstekende mannen die u in het begin misschien minder aantrekkelijk vindt, maar uiteindelijk heeft uiteindelijk veel meer.

Heb je al met verschillende typen gedateerd? Je hebt waarschijnlijk momenteel een betere introductie van wat je wilt in een man en je kunt de geweldige soorten meer waarderen. Wees dan selectiever met enkele single dating en kies alleen voor degene die uit elkaar staat.

Meer informatie over elkaar, allereerst voordat het (te) seksuele wordt

Zo snel als seks de (date) videogame binnengaat, is er een kans dat de veroveringsfase snel voorbij zal zijn. Neem de tijd om elkaar bekend te zijn, zodat er nog steeds veel seksueel fysiek contact is. Elkaar leren kennen, moet niet alleen diepe gesprekken voeren. U kunt ook met elkaar bekend zijn via een activiteit. Ga op dates waar je samen iets ervaart en om die reden verschillende kanten van elkaar ervaart. Probeer seksueel contact zo lang mogelijk uit te stellen, dit is altijd mogelijk en de ideale man die echt geïnteresseerd is, wil die moeite echt voor je doen en een tijdje wachten.

Deze blogsite is geschreven door Susan Dechering, gebruiksvriendelijke psycholoog op het gebied van liefde. Of het nu te maken heeft met het loslaten, het verkrijgen of behouden van liefde, Susan helpt u graag door individuele sessies. Live of via Skype biedt ze u nieuwe inzichten en opties voor uw specifieke scenario. De focus ligt niet alleen op de moeilijkheden waarmee u problemen hebt, maar vooral op uw individuele ontwikkeling en dromen om plezier te kunnen hebben in liefde met meer vertrouwen en het vermogen te hebben om plezier te hebben in liefde.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo