Loading...
en

Tags

Recept voor een romantische lactosevrije milkshake

Recept voor een romantische lactosevrije milkshake

Heeft uw date geen zuivelproducten? Of nu is te wijten aan een allergie, dieetplan, overtuigingen of voor ogenschijnlijke problemen, je bent er gewoon goed mee. Waarom? Omdat er niets romantischer is dan samen een milkshake delen. En indien mogelijk met een hamburger en een friet ernaast.

Melkloze shake

Goed, zonder zuivel, zou het in feite geen milkshake moeten worden genoemd. Het kan ons niet schelen, omdat deze heerlijke horchata lijkt op een milkshake. Je kunt het zo drinken, serveren met ijs, gebruikte geklopte kokosmelk om een echt dikke lactose -vrije milkshake -structuur te krijgen. Je kunt eigenlijk doen wat je wilt, zolang je het met twee rietjes serveert. Tenzij u onmiddellijk duidelijk wilt maken "dat u geen voedsel deelt". In dat geval moet u uw single datingmogelijkheden opnieuw evalueren; -rrb- De ingredi├źnten

Horchata is een drankje dat eeuwen oud is geweest en het is net als salsa; Iedereen maakt het anders en u kunt alle instructies invoeren. U kunt mogelijk zuivelproducten, gecondenseerde melk, amandelen gebruiken of u kunt ze weglaten. Wat we gebruikten is 200 gram rijst, 1 liter water, 400 milliliter kokosmelk, 80 gram suiker, 1 zak vanillesuiker en tweemaal 2 theelepels kaneelpoeder.

Meng het op!

Deze Mexicaanse delicatesse heeft enige voorbereiding nodig. Je begint met de rijst, een halve liter water en twee theelepels kaneel om in een blender te monteren. Schakel de blender in en laat alles een paar minuten goed lopen, zodat de rijst wordt geplet. Als je na ongeveer 4 minuten ziet dat de rijst klein begint te worden, voeg dan de rest van het water toe en laat wat er een paar minuten in de blender loopt. Doe de inhoud van de mixer in een maat of grote kom en sluit deze idealiter met een deksel. Laat deze mix minstens 8 uur niet los om de rijst te laten weken.

Als uw mix daadwerkelijk voldoende rusttijd heeft gehad, roer u wat goed en zeef de mix. Je gooit de rijstrots die blijft. De natheid die overblijft is de basis voor uw horchata. Hierop neemt u de kokosmelk, suiker, vanillesuiker en 2 theelepels kaneelpoeder op. Roer wat goed en doe nog een uur in de koelkast, zodat je horchata goed koud is.

kleed je horchata aan

We houden van Horchata het allerbeste wanneer we het consumeren met ijs en zonder extra gedoe. Uiteraard kun je ook los gaan en het ijs weglaten. In plaats daarvan kun je het serveren met een groot scheutje slagroom op een groentebasis, een kaneelstok voor garnering en wat kaneelpoeder die over de slagroom is gestrooid.

Picknick, barbecue of ijsjes

Met dit recept kunt u ook meer dan een liter horchata maken tijdens de picknick of een barbecue kan mooi zijn met dit speciale drankje. Nogmaals, je kunt indruk maken op mensen met je kookvaardigheden. Je kunt zeggen zonder te liegen dat je er eigenlijk twee dagen mee te maken hebt. En niet wat er verschijnt, of wil je eigenlijk indruk maken, de horchata in ijsvormen gieten om ijsjes te maken. Of maak ijsblokjes om je volgende horchata te koelen in plaats van met gewone ijsblokjes.

Nogmaals, u kunt indruk maken met uw Culinaire meesterhersenen . Graag gedaan: -RRB- En als u begint te experimenteren met de horchata, vragen we ons af hoe u het maakt en hoe hij het leuk vindt. We roosteren op je volgende date en stellen onszelf volledig Rock 'n Roll Vegan.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo