Loading...
nl

Hashtags

Recept voor een romantisch ontbijt: French toast roll-ups

Recept voor een romantisch ontbijt: French toast roll-ups

Liefde gaat gewoon door de maag, dus beloningspunten verzekerd! Roll-ups van Franse toast zijn echt Franse toast of broodjes met een ID. Ze zijn niet Frans toast vanwege het feit dat je een vulling maakt en het zijn geen broodjes omdat je ze oprolt. Het is een romantisch ontbijt voor het kind dat iedereen heeft. Je snijdt de korsten van het brood af, omdat je het niet gebruikt.

Kies een betaald abonnement!

de componenten

Gebruik voor 2 personen, of acht Franse toastrollen, 8 plakjes witbrood, ongeveer 100 gram roomkaas, 10 tot 12 (grote) aardbeien en sommige eetlepels kaneelsuiker.

Hoe maak je Frans toast roll-ups

Zorg ervoor dat uw witbrood zo fris mogelijk is als u deze glorie bereikt. Snijd de korsten van de stukjes brood af. Neem een rollende speld om de zachte in het brood plat te maken. Verspreid de stukjes brood met de roomkaas. Reinig de aardbeien en snijd in kleine blokjes. Neem een stuk brood en leg wat aardbeien aan één kant. Rol de aardbeien in het brood en leg de rol opzij. Herhaal dit met alle plakjes brood. Bereid een bord voor met de kaneelsuiker erop. Neem een koekenpan en laat er een zwelling van boter in smelten. Bak het brood rollen tot goudbruin in de boter. Elimineer ze uit de pan, rol ze door de kaneelsuiker en serveer onmiddellijk met wat verse aardbeien en misschien een grote slagroom.

Bereid

voor

Wil je genieten van je (gloednieuwe) liefde of andere helft in bed in de vroege ochtend? Je kunt de French Toast Roll-ups de avond ervoor voorbereiden, zodat je ze gewoon moet bakken als je 's ochtends ontbijt wilt serveren. Locatie van de rollen in de koelkast en trekstickfilm zo strak mogelijk over de plaat. Op deze manier zullen uw rollen niet heimelijk aanwezig zijn.

Weer geen voedsel kwijt

U gebruikt niet de broodkasten die u in dit gerecht hebt afgesneden. ONTWERPEN IS EEN EMBARE, omdat u er heerlijke croutons van kunt maken of ze in melk kunt weken en vanwege uw Kneed gehakt vlees in plaats van broodkruimels te gebruiken.

geniet erin!

Van de Zon, de fluitende vogels, je romantische ontbijt en van elkaar. We willen graag horen of dit romantische ontbijt op prijs is gesteld. Of in feite hoe vaak je eigenlijk is gevraagd of je dit ontbijt zo snel wilt maken. het zal zeker zijn . Laat je ons meteen weten wat je de volgende keer wilt serveren om je kookstatus te behouden?

Deze blog is gecomponeerd door Sergio en Linda van talknomztome . Ze willen uitstekend eten. Wat begon met eenmaal in de keuken, omdat het op die manier was, is bijna een vaste gewoonte. Soms om gloednieuwe dingen te bekijken, om nooit snel iets samen te stellen, maar constant om te genieten.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto