Loading...
en

Tags

Problemen bij seks

Problemen bij seks

Kun je wel voldoen aan de verwachtingen van je partner?!!? Wat als het fysiek gewoon niet klikt? Iets is bijzonder: op voorhand piekeren heeft weinig zin. Ook later in de relatie bestaan of ontstaan er in sommige gevallen bedproblemen. Online datingsite Single stimuleert met als doel u weer ontspannen de bedkamer in te krijgen.Over bedproblemen gesproken!

Het bespreken van seks

Vaak een taboe binnen een relatie: het bespreken van problemen met seks. Er nooit over praten lost de toekomstige problemen echter niet op. Het gaat bijna nooit vanzelf over en het wordt ook niet magisch beter, en dit kan aan je gaan knagen. Er is eigenlijk maar één optie: pak het samen aan! De kans is groot dat het probleem van beide kanten al wordt begrepen, het gesprek moet alleen nog worden aangegaan. Oprechtheid is hier belangrijk, maar vergeet niet dat het een gevoelig onderwerp kan zijn. Wees niet te verlegen om kwesties concreet aan te pakken. Dit voorkomt onduidelijkheid waardoor je sneller weer van elkaar kunt genieten!

Kies voor een betaald lidmaatschap!

Geen zin in seks

Iedereen heeft af en toe zin in seks. Wanneer dit echter (te) vaak gebeurt en van één kant komt, kan dit ontevredenheid oproepen. Dit bekende bedprobleem heeft in sommige gevallen niets te maken met uw prestaties in bed, maar met uw seksdrive: uw zin in seks komt niet overeen. Geen zin in seks kan andere oorzaken hebben dan efficiëntie: stress, slaapgebrek, hormonale stoffen en ziekte spelen allemaal een rol bij dit probleem. Nogmaals, erover praten kan helpen. Het verlicht bepaalde spanningen aan beide kanten. Daarnaast kan praten met vrienden of een deskundige ook helpen om de oorzaak van een laag libido weg te nemen.

Een goed begin begint bij jezelf - ook in bed!

Natuurlijk is het fijn om je partner in bed te behagen, maar dit moet geen "taak" worden - dit draagt niet bij aan je eigen bevrediging. Vergeet niet om aan jezelf te denken tijdens de seks. Op die manier weet je zeker dat jullie er allebei van genieten, zonder te veel efficiëntiedruk op de ander te leggen. Begrijp je eigenlijk wel wat je lekker vindt? Als dit voor jou onduidelijk is, kun je moeilijk verwachten dat je partner dit ook begrijpt. Laat hem of haar weten wat je wel en niet leuk vindt, om optimaal van elkaar te kunnen genieten. Interactie is daarom ook in bed cruciaal voor een gezonde relatie!

.?.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo