Loading...
en

Tags

Ontsnappen tijdens je eerste date: daten in een escaperoom

Ontsnappen tijdens je eerste date: daten in een escaperoom

"Hoe ga ik hier zo snel mogelijk weg? Dat is normaal gesproken niet een gedachte die je wilt hebben tijdens een eerste afspraakje. Hoe anders als de locatie van je date een escaperoom is. Volgens dit bericht van RTL Nieuws is de perfecte locatie voor een allereerste date: "Je bent pas echt bekend met elkaar als je vastzit."

Gespannen of verliefd?

Je laten opsluiten samen met een volslagen vreemde is natuurlijk een gevaar. Want hoewel het goed is om tijdens je allereerste date al te begrijpen of iemand "fanatiek of een loeier" is, zoals een single datingprofessional het in de post verwoordde, ben je in het ongunstige geval in principe beveiligd met die geitenbreier.

Zelfs dan is er nog een kans dat de liefde zich voordoet. Dat komt doordat de adrenaline die tijdens je ontsnapping wordt gelanceerd, precies hetzelfde bezorgde gevoel teweegbrengt als wanneer je verliefd wordt. "Ons hoofd kan nauwelijks onderscheid maken tussen de omstandigheden, dus je begrijpt niet of het zenuwen zijn of een verliefd gevoel", laat een sociaal psycholoog weten aan RTL Nieuws. Pas als je de escapero afbreekt omdat je geen moment langer met je date beveiligd wilt zijn, kun je er vrij zeker van zijn dat het nerveuze gevoel niets met liefde te maken heeft.

Single dating BILLY

In ieder geval weet je aan het eind van de date waar je aan toe bent. En zo zijn er meer eerste dates te bedenken waarbij je er snel achter kunt komen of jullie een goede match zijn. Probeer bijvoorbeeld samen een parkeerplaats te vinden in het centrum van Amsterdam. Of zet een BILLY boekenkast van IKEA in elkaar. Als het een tweede date betreft, kun je die meteen gebruiken om het huwelijksgebeuren voor te bereiden. Want na zo'n allereerste date kan het niet meer misgaan.

Gaat dit je iets te snel? Dan klinkt een avondje naar de bioscoop of een voortreffelijke eetgelegenheid je misschien niet zo waanzinnig in de oren. Want laten we eerlijk zijn, soms is een ontsnapping aan de dagelijkse stress al voldoende.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo