Loading...
nl

Hashtags

Onbegrensde liefde

Onbegrensde liefde

Acht maanden per jaar overwintert ooievaar Klepetan in Zuid-Afrika. Maar zodra het weer lente wordt, vliegt hij 14.500 kilometer noordwaarts. Terug naar Kroatië, want daar wacht de liefde van zijn leven op hem: Malena. Zij overwintert niet in het zuiden, omdat zij, nadat zij in 1993 door jagers is neergeschoten, niet meer kan vliegen. Al 16 jaar op rij houdt de liefde tussen Klepetan en Malena stand tegen de fysieke afstand die dit elke winter weer oplevert, aldus de site van het AD.

Lang leve LAT

In maart keert Klepetan steevast terug, om te paren met zijn Malena. Dit heeft ertoe geleid dat het paar al 62 kleintjes heeft. Na 8 maanden letterlijk en figuurlijk droog te hebben gestaan in Zuid-Afrika, is dat wat het verlangt. Het is een van de voordelen van een uitstekende latrelatie; de minuten die je samen investeert worden extra uniek. Maar Klepetan keert niet alleen terug voor de lol.

Tijdens zijn verblijf in Kroatië leert hij zijn kroost vliegen, zodat ze begin augustus met hem mee kunnen naar Zuid-Afrika. Malena blijft dan weer alleen achter. Helemaal alleen is ze niet: ze wordt in de wintermaanden goed verzorgd door de 71-jarige weduwnaar Stjepan Vokic, in een geïmproviseerd Afrika. Een pakhuis met een verwarming en een nest. Dat is ook wel prettig als je de hele zomer je vrijgevochten man en jonge kinderen over de vloer hebt gehad. Door de latrelatie houdt Malena haar eigen leven en haar eigen locatie.

Beer van een ooievaar

Toch zal het ook voor haar niet altijd eenvoudig zijn. Want wie weet wat Klepetan in Zuid-Afrika doet, waar hij elk jaar na duizenden kilometers vliegen aankomt. Terwijl zij geniet van TV met een oude vent in een afgelegen stad, zonder een echte liefde in zicht. Een goede lange-afstandsrelatie kan daarom niet bestaan zonder vertrouwen. Geef jezelf de flexibiliteit die je wilt.

Als dat vertrouwen er is, dan kan het; een relatie terwijl je acht maanden per jaar 14.500 kilometer van elkaar verwijderd bent. Laat je inspireren door deze 'gekuifde ooievaars' en filter je potentiële dates nu eens niet op gebied!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto