Loading...
nl

Hashtags

Onafhankelijkheid en een relatie gaan prima samen

Onafhankelijkheid en een relatie gaan prima samen

dat zelfredzaamheid en een relatie niet passen, is een fout die veel 'onafhankelijke vrouwen' maken. Onafhankelijkheid en een relatie werken samen wanneer we erin slagen om een paar van onze overtuigingen los te laten. Welke? Nou, deze 4 bijvoorbeeld!

Als je een relatie hebt, moet je samenleven

Dit is een overtuiging die steeds ouder wordt. In toenemende mate meer paren kiezen ervoor om niet samen te leven, iets dat we eveneens een Slat -relatie noemen. De relatie is monogaam en je kiest elkaar echt, maar ook alleen. Als het beter voor u voelt om elk zijn eigen plek te hebben en op die manier meer vrijheid en onafhankelijkheid, wie zal u dan stoppen?

Als ik een relatie heb, kan ik niets meer alleen doen

Zelfs als je een relatie hebt, kun je nog steeds vrienden ontmoeten zonder je partner. Er is niemand die zegt dat je niet in staat bent om hun eigen groep goede vrienden te hebben. Zo nu en dan zullen je goede vrienden je samen zien, bijvoorbeeld op verjaardagen, maar je verdient het nog steeds om alleen naar een verjaardag te gaan zonder je partner. En uw partner heeft nog steeds het recht om niet naar uw sociale verantwoordelijkheden te gaan. Samen met je geliefde naar de bioscoop in plaats van je partner? Kan ook geweldig zijn! Gemakkelijk hoeft uw partner eigenlijk niet altijd naar de IKEA of de Health Club te gaan.

Ik wil nog een solo -reis maken, wat niet mogelijk is als ik een relatie heb

Als je alleen reist, kom je veel te weten over jezelf en het leven, of die reis nu vijf dagen, vijf maanden of meer jaar duurt. En je kunt die reis altijd maken, zelfs als je een relatie hebt. Vanwege het feit dat daar in een geweldige relatie ruimte voor is en u elkaar de flexibiliteit biedt voor individuele vooruitgang, genieten van het leven en het zien van de wereld.

Als ik een relatie heb, heb ik eigenlijk nooit tijd voor mezelf

Iedereen heeft alleen tijd nodig, of het nu de introvert of de extraverte 'onafhankelijke vrouw' -pauze is. Het is belangrijk om alleen aan uw behoeften te voldoen, zodat u dicht bij uzelf blijft en uzelf niet verliest in uw relatie. De fout die we meestal maken, is dat onze partner niet begrijpt dat we even alleen willen zijn, of als hij geen activiteit verstoort die we in feite liever alleen doen. Misschien geniet je van winkelen, wandelen of alleen naar het strand gaan, maar vraag het aan je partner, omdat je je anders schuldig voelt. Maar de mogelijkheden zijn dat uw partner helemaal niet echt wil komen. Op zijn beurt gaat hij gewoon mee omdat hij denkt dat je dat wenst. En als hij met de vriendelijke groeten wil komen, maar je wilt nog steeds alleen gaan, kun je dat gewoon bespreken. Iedereen heeft tenslotte momenten nodig waarop niemand met je praat. Je gaat alleen en volgende week ga je samen naar de bioscoop, omdat je dat ook leuk zult vinden!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto