Loading...
en

Tags

Omgaan met afwijzing

Omgaan met afwijzing

Van een kort gesprek op single.nl tot de liefde van je leven: afwijzing is nooit leuk. Net als jij, hebben alle leden van single de voorkeur voor een specifiek typen partner Een karakters en uiterlijk: waarschijnlijkheid dat het niet meteen zal zijn. Doorgaan is de slogan. Degenen die niet wagen die niet winden, is de truc voor een opgetogen leven. Ook op datingsite Single Gebruik: zet je niet op en ga gewoon door met de zoektocht naar je partner! Bovendien leer je met de tijd afwijzing om te gaan.

Waarom afwijzing zo aanvoelt

Of u nu wordt geweigerd tijdens de enkele single dating of wordt verwijderd na een langere relatie, afwijzing verwondingen. Het maakt niet uit wat voor afwijzing het is, het is altijd pijnlijk veroorzaakt verdriet en/of woede. Waarom echt? Het feit dat iemand die we high hebben, niet met u wil doorgaan, biedt u de sensatie dat we niet speciaal of leuk genoeg zijn en daarom niet de tijd waard zijn. We voelen ons nutteloos als een resultaat. Afwijzing beïnvloedt daarom onszelf en is een bron voor negatieve gevoelens. De truc kan worden ontdekt met afwijzing.

Je mentaliteit voor afwijzing

Om jezelf te beveiligen tegen afwijzing, kun je voorzichtiger worden. Absoluut niets mis mee, maar let wel op dat je niet "je spontane zelf" verliest en je jezelf niet afsluit om te kunnen genieten.

Het is uiterst begrijpelijk dat u een beetje voorzichtiger wilt zijn vanwege het feit dat u niet blauw wilt wandelen. Realiseer je ook: niet geschoten is altijd mis! Wat ontdek je erger: een blauw lopen of de liefde van je leven missen, omdat je niet probeerde hem of haar te benaderen of niet open stond voor hem of haar? Ben je meer bang om constant te worden afgewezen of om de rest van je leven als een eenzame single te investeren? Als mensen op hun sterfbed worden gevraagd waar ze het meest spijt van hebben, dan zijn dit over het algemeen dingen die ze niet deden in plaats van dingen die ze deden, maar die niet goed werkten. De houding "Degene die niet durft wie niet wint" helpt u daarom niet negatief te worden beïnvloed in uw single datinggedrag in de toekomst. Laat die ene persoon (of al die verkeerde wedstrijden) je kans op liefde in de toekomst niet verpesten!

Afwijzing is niet persoonlijk

We trekken vaak echt persoonlijk afwijzing aan, alsof we iets verkeerds hebben gedaan, of erger: zijn verkeerd. Maar vaak is het gewoon een kwestie van de onjuiste match. Denk er eens over na als een taakinterview. Als u niet wordt aangenomen voor de taak, is het misschien wel dat het gewoon niet de positie voor u was en dat u ergens anders beter bent in uw plaats. Een advocaat wordt niet aangenomen als timmerman. Niet omdat hij niet goed is (hij is een zeer wettelijke vertegenwoordiger) maar omdat hij niet op locatie is als timmerman. Dat is hoe het is met enkele single dating. Niets is onjuist met u, ook niet met de andere, maar samen zijn u misschien geen ideaal stel.

Het is ook mogelijk dat je eigenlijk al een paar keer bent geweigerd, daarom denk je dat "Zie je, niemand vindt me leuk". Houd er dan rekening mee dat er voor iedereen een specifiek publiek is. Denk bijvoorbeeld aan een filmster. Duizenden singleen kunnen geen fan zijn, maar dat betekent niet dat hij of hij geen geweldige acteur/actrice is. Er zijn tal van andere mensen die een fan zijn. Niemand houdt van iedereen. Zelfs niet Leonardo DiCaprio! Er zullen constant veel mensen zijn die niet bij je matchen of aan je doen. Gelukkig moet je er gewoon een vinden die bij je past.

Omgaan met afstotingstip: houd moed!

Een laatste aanwijzer: houd de moed erin en houd in gedachten: afwijzing is de manier van bescherming van God. De beste persoon is niet de single met de allerbeste kwaliteiten, maar degenen die ook voor jou kiezen. Zolang je gemeen hebt dat je denkt dat elkaar geweldig is! En als de weersomstandigheden niet de ideale persoon was, betekent dit dat men nog beter is om in de toekomst op je te wachten! Onthoud: omgaan met afwijzing komt met de tijd.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jun 25

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo