Loading...
nl

Hashtags

Mannen opgelet: deze kleding draag je naar je eerste date

Mannen opgelet: deze kleding draag je naar je eerste date

1. Elimineer dat borsthaar

Borsthaar is van het mannelijke lichaam en er is niets mis mee dat in concept, maar je hoeft dit niet gedurende een eerste date te delen. Draag je een shirt, t-shirt of een polo? Zorg ervoor dat je borsthaar niet overdreven merkbaar is en kies altijd een netwit of zwart T-shirt onder je top. Dat ziet er onmiddellijk beter uit en boven alles.

Kies een betaald lidmaatschap!

2. Laat uw vertrapte schoenen in uw huis achter

Mannen houden meestal van winkelen. We willen advies geven om geschikte schoenen te dragen voor de mogelijkheid en je oude werkschoenen in huis te laten. Je hoeft niet meteen in je glanzende lederen spits te gaan, maar draag een set lekker en goed gezorgd voor schoenen. Vrouwen kijken vaak naar de schoenen die een man gebruikt.

3. Draag een kleding die bij u past

Werk je als gebouw en bouwvakker, accountant of ben je heimelijk de allerbeste IT -geek bij Tech Company? Geweldig, maar kies een kleding die bij u past. Draag je meestal nooit een pak en kleed je je altijd casual aan? Doe dat gedurende de date. Dit gebruikt ook andersom. Draag je elke dag een pak om te werken? Kies ook een kleding gedurende een date die u routinematig gebruikt. Houd er rekening mee dat de outfit past de date . Absoluut niets is zo hinderlijk om over te zijn of uit te kleden.

4. Gebruik kleding in de juiste maat

Het klinkt extreem basic, maar er zijn veel mannen die een Shirt of gebruik een broek die echt twee maten te groot zijn. Ze begrijpen niet precies wat hun grootte is en trekken een willekeurige grootte uit het rek. Als het past, is het prima. Zonder te denken dat een iets kleiner formaat ook goed kan zijn.

5. Een beetje trendy

U hoeft niet de nieuwste mode te gebruiken, maar als tip bieden we u aan om een kleding te dragen die een beetje van deze tijd is. Laat die hippie blouse in je kast hangen .. een hele lijst waarmee je idealiter als man kunt omgaan voor je eerste date. Plaats iets dat u plezierig voelt. Als laatste voordeel suggestie: zorg ervoor dat u er goed voor wordt verzorgd. Ga naar de kapper, zorg ervoor dat je niet naar zweet ruikt, draag een mooie aftershave en zorg ervoor dat je ofwel hebt geschoren of dat je baard eruitziet. Dan zal het geweldig zijn met je allereerste date.

Deze blogsite is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog diolifestyle Ze schrijft over de mooiste hotspots en stadsreizen die je niet hoeft te missen, deelt outfitinatie vaak in De dagelijkse gevechten en blogs over patronen en vooruitgang op het gebied van online marketing.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto