Loading...
en

Tags

Lente: het beste seizoen om te daten?

Lente: het beste seizoen om te daten?

Het lentezonnetje brengt lentekriebels! En niet alleen bij jou, maar ook bij andere singles op onze datingsite Single. Deze kriebels worden gedefinieerd door snelle, onvoorspelbare schommelingen in onze stemming en een gevoel van een golf van energie.

Licht en liefde

De lentezon zorgt vooral voor meer 'liefde in de lucht'. De langere dagen met meer zonneschijn hebben een gunstige invloed op onze gemoedstoestand. Wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat onze gemoedstoestand seizoensgebonden variaties kent. In de winter hebben we een dieptepunt en in het zomerseizoen een piek. De lichtsterkte in de winter is slechts een tiende van die in de zomer, met alle gevolgen van dien.De overgang van winterzon naar voorjaarszon veroorzaakt om die reden lentekriebels! Licht heeft ook een invloed op het biologische ritme. De afwisseling tussen licht en donker stemt ons biologisch ritme af op de omgeving. Deze overgangsseizoenen zijn de herfst en de lente. In de lente klimmen we omhoog uit het dal, naar de zomerse top.

Gemoedstoestand en dating

Bij de allereerste zonnestralen in de lente zijn we dus in eerste instantie vrolijker dan in het winterseizoen, waar we juist donkere dagen kennen. De zon activeert onze hormonale stoffen en onze gemoedstoestand, waardoor we meer plezier uitstralen, dingen willen doen, actiever en assertiever zijn! Simpel gezegd: de lente is de beste tijd om je te storten op een leuke activiteit als date of om een uitstekende indruk te maken op die ene goede date die je op single datingsite Single hebt ontmoet.

De lente is ideaal voor de liefde! Dus maak gebruik van die positieve gevoelens en flirt er op los in het lentezonnetje!

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo