Loading...
nl

Hashtags

Leeftijdsverschil tijdens daten: taboe of normaal?

Leeftijdsverschil tijdens daten: taboe of normaal?

Liefde is iets dat tussen twee mensen bestaat. Het kan niet constant worden besproken: je passeer tenslotte voor wie je valt. Toch moeten sommige paren op de samenleving op meer reageren dan anderen. Paren met een groot leeftijdsverschil moeten veel vooroordelen en kritiek afhandelen. Gepast of onzin?

Een relatie is iets tussen twee partners, maar er zijn vaak veel buitenstaanders die het verstoren en er iets van vinden. Paren met een groot leeftijdsverschil moeten vaak antwoorden op hun optie. Waarom is dit? En is het echt echt dat een enorm verschil in leeftijd meer problemen veroorzaakt in een relatie? Single is ernaar op zoek.

vooroordelen

Hoewel we, vooral in Nederland, we graag geloven dat we echt progressief en open minded zijn, zijn er nog steeds veel vooringenomenheid over paren met een groot leeftijdsverschil. Oudere dames met een meer jeugdige goede vriend worden minachtend afgewezen als "cougars" en een man met een jonge vriendin zou een ün -ün "Midlife Crisis" moeten hebben. Vreemd genoeg komen deze vooringenomenheid voort uit onze drang om opnieuw te creëren.

Vanuit een evolutionair perspectief is een groot tijdperk onderscheid helemaal niet winstgevend. De kans op vruchtbaarheid vermindert op een latere leeftijd en dus is het kiezen van een (veel) oudere partner niet gunstig. Het is daarom over het algemeen ons instinct dat deze relaties privé afwijzen. Bovendien worden we gebruikt om relaties aan te gaan met mensen die dezelfde normen en waarden, interesses en eigenschappen hebben als onszelf. Het wordt meestal aangenomen dat mensen die ouder of jeugdiger zijn niet in overeenstemming zijn met mensen van een andere leeftijd.

Andere topprioriteiten

Deze primordiale sensaties worden tegenwoordig niet langer volledig overgenomen. Het gebruikte normaal om kinderen op jonge leeftijd te hebben, maar tegenwoordig zijn dames veel meer gericht op het maken van zelfontwikkeling en beroep. We trouwen niet meer (gelukkig!) Op 14 -jarige leeftijd en hebben totaal verschillende prioriteiten in het leven gegeven.

De gemiddelde leeftijd waarop Nederlandse dames een kind hebben, was gemiddeld 29,9 jaar in 2018. Er wordt verwacht dat deze leeftijd gewoon in de tijd hoger zal zijn. Bovendien is er tegenwoordig tegenwoordig veel meer in liefde dan voorheen: nogal raar, dat we nog steeds behoorlijk veroordelen over paren met een groot onderscheid tussen onderlinge leeftijd.

Minder of meer kans op succes?

Talloze onderzoeken zijn uitgevoerd in relaties met leeftijdsonderscheid. De ene onderzoeker verklaart dat een groot verschil in leeftijd een hogere mogelijkheid biedt van een relatie, terwijl de andere stelt dat het zeer succesvol kan zijn. Bovendien blijkt veel onderzoek dat talloze nummers ook openstaan voor dates met mensen die veel moeders en papa of meer jeugdig zijn. Het lijkt dus meer te maken te hebben met persoonlijke keuze dan echt met de leeftijd.

conclusie

Uiteindelijk is een relatie iets tussen 2 singles. Bovendien zijn de klik, toeristische attractie, vertrouwen en de band veel belangrijker dan iets als leeftijd. Je bent van niemand een verslag als het voor u werkt.

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jun 27

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto