Loading...
nl

Hashtags

Koffiedrinken populair bij eerste date

Koffiedrinken meest populair

Koffiedrinken meest populair

Op de vraag wat je het liefst zou doen tijdens zo'n eerste date, koos 75% voor koffiedrinken. Dit is een veilige activiteit als het gaat om dating, er is zelfs onderzoek gedaan naar het effect van warme dranken tijdens het eerste contact. Op de 2e plaats stond dineren met 18%. Een actieve date had niet de voorkeur, 5% koos hiervoor. Het minst populair was een bezoek aan de bioscoop, slechts 3% koos hiervoor.

Kies voor een betaald abonnement!

Velen friemelen

Bent u nerveus voor een allereerste date? Iets meer dan de helft van de respondenten is dat. Een eerste date is voor veel singles best interessant. Probeer je te bedenken dat dit ook voor jouw date geldt. Daarnaast zegt 30% vaak zenuwachtig te zijn en 16% is helemaal niet angstig.

Hoe kleed je je?

Goed hoor zo'n afspraakje, maar wat gebruik je? Denk hier ruim van tevoren over na, dan voorkom je stress op het laatste moment. Trek kleding aan die bij je karakter past, waar je je goed in voelt. Dit zal je een positiever gevoel geven dan wanneer je overdressed bent wanneer het je niet past. De meerderheid van de deelnemers denkt er net zo over, 73% gaat het liefst casual gekleed. Slechts 10% kiest voor chic en 16% voor company casual. Hoe kleed jij je het liefst?

Zoenen op een eerste date

Zoenen op een eerste date, kan dat nu wel of niet? Veel mensen hadden daar geen moeite mee, 73% vindt het prima. Twijfelt u of zoenen gepast is? Wij helpen u met dit vraagstuk. Wat vind jij van zoenen op de eerste date? Is het wel of niet oké? Laat het ons weten!

Gepubliceerd door Cupidoloog op Juli 2022Juni 2022


Vorig bericht     
     Volgend bericht
     Alle artikelen

Het prikbord

Geen reactie
Je moet inloggen om te reageren

Post

Op Cupidoloog
Geplaatst Jul 20

Hashtags

Waarderen

Jouw beoordeling:
Totaal: (0score)
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto
Wachtwoord beveiligde foto