Loading...
en

Tags

Jullie eerste vakantie samen

Jullie eerste vakantie samen

Ondanks het feit dat het nog steeds winter is en daardoor nog veelal slecht weer is om te daten, is het al voor veel singles Tijd om de vakantie te plannen. Je krijgt vakantiejitters als je de zon gewoon overweegt! Deze keer is extra interessant: het zal de allereerste vakantie samen zijn. Iets anders dan een singlesreis.

Ben je toch van plan in deze tijden te daten, zie dan ook tips voor daten met slecht weer

U komt er vaak achter hoe de allereerste vakantie samen een soort test kan zijn voor een gloednieuwe relatie. Aan de andere kant kan de eerste reis het verliefd worden van voeden. We hebben er eerder onderzoek naar gedaan: de allereerste vakantie samen veroorzaakt een liefdesexplosie. zeden dan graag de volgende suggesties geven om ervoor te zorgen dat uw relatie tijdens het eerste ontsnapping samen kan floreren.

voorbereiding en verwachtingen van de vakantie

Kies een betaald abonnement!

Of het gaat om het selecteren van de vakantie- of planningsactiviteiten: voorbereiding helpt. Je doet het voor het eerst samen, dus het is noodzakelijk dat de verwachtingen van de vakantie duidelijk zijn en ongeveer één regel zijn. Door de reis zelf goed voor te bereiden, zorg je ervoor dat je de vakantie begint om te worden afgeworpen en in een gunstige methode. Blijkt uit de voorbereiding dat je liever luier zou maken en dat je partner liever op een do-vakantie gaat? Sluit een compromis en plan een paar stranddagen alleen en een paar activiteiten voor de andere!

ergernissen in je relatie: je kunt ze gebruiken

ergernissen kunnen niet worden vermeden tijdens een vakantie. Je rust een tijdje op elkaars lip, je ziet een gloednieuwe kant van elkaar, mogelijk ontdek je de reizen van de ander die je niet leuk vindt. Dit is extreem normaal, zelfs in een gezonde relatie. Niemand is het beste, dit geldt ook voor jou! Het is specifiek essentieel om dit uw reis niet te hebben vernietigd. Omgaan; bespreek het. Bereid je voor dat er misschien minder plezierige minuten zijn. Ochtendstaat van de gemoedstoestand? Laat het ons van tevoren weten dat je 's ochtends niet altijd wilt praten. Bied bovendien elkaar periodiek gebied aan: een moment voor jezelf kan de optie zijn om te ontspannen en spanningen te verwijderen. Vergeet uw eigen boek, muziek of tablet niet om een moment van gebied voor elkaar te maken.

Meng uw gegevensactiviteiten

Zou je ook graag gaan winkelen op je stadsreis, maar begrijp je dat Buddy dit een minder strak plan ontdekt? Specifiek voor de ander, neem de tijd om tussen te blazen door een balkon te nemen of picknick in het park . Wissel je eenling ook af met iets actiefs: bakken naast het zwembad is misschien jouw ding, maar je partner wacht misschien om samen te gaan zwemmen. Meng daarom uw activiteiten en werk ze samen. Door dit te doen, leg je nog steeds tijd opzij voor elkaar en laat zien dat het eigenlijk je vakantie is.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo