Loading...
en

Tags

Is het hebben van een latrelatie normaal?

Is het hebben van een latrelatie normaal?

In dit korte artikel zullen we onderzoeken wat een slat -relatie is en of deze 'normaal' is om in een dergelijke relatie te zijn. Je zou misschien ontdekken dat je een latrelatie wordt geproduceerd.

Wat is een lat -relatie?

Lat betekent "samen uit elkaar leven". Dat komt er eigenlijk op neer dat je een relatie met iemand hebt, maar dat je dat individu niet aan. Het is ook niet het doel om uiteindelijk te gaan samenwonen. U kiest eenvoudigweg met opzet om aan een relatie deel te nemen en persoonlijk te blijven leven.

Waarom dit andere ontdekken

De buitenwereld ontdekt hier vaak iets van. De veronderstelling is: "Als je elkaar leuk vindt, wil je zoveel mogelijk samen zijn." Wonen wordt gezien als een uitdrukking van toewijding en genegenheid. Als je dat niet kiest, wordt dit meestal gezien als of de relatie niet serieus neemt, of een ongebruikelijke quibus is die moeite heeft met singles, menselijk contact en alles wat het omvat. Dit hoeft niet waar te zijn. Het is om die reden interessant om te zien welke factoren voor mensen zijn om deel te nemen aan een SLAT -relatie.

Reden 1: het hoeft gewoon niet

te zijn

Op een bepaald punt zul je beschikbaar zijn in een fase van je leven waarin je gewoon niet langer met je genoot hoeft te wonen. In het verleden is er misschien een financiële reden geweest. Of de noodzaak om samen een huis te runnen, met kinderen, huisdieren en de hele Rataplan. Op een bepaalde leeftijd kom je op het punt dat dit alles niet langer vereist is. Hoe fantastisch is het om je eigen plek te hebben. Om vervolgens vanaf die beginpositie regelmatig naar elkaar te gaan.

Reden 2: het contact uniek houden

samenwonen kan heerlijk zijn, maar is ook een reproducerende grond voor sleur. Door simpelweg opzettelijk naar elkaar te zoeken en het vanzelfsprekend niet te zien. Iets dat bijna onvermijdelijk voorkomt wanneer je samen begint te leven. Houd het contact fris en uitdagend. Vanwege het feit dat je elkaar bewust uitcheckt, stap je er op die momenten meer aandacht in, wat biedt een compleet andere energie. Je zou het bijna bewuster kunnen noemen.

Factor 3: behoefte aan ruimte en flexibiliteit

Je hebt ervaring nodig om te vinden wat het beste past bij hoe en met wie je bent. Zolang je die ervaring niet hebt, zul je het meest waarschijnlijk meegaan met wat "normaal" is. Over het algemeen op relationeel niveau, beginnen samen te leven als je samen een serieuze relatie blijft. Mensen ontdekken vaak de jaren dat ze verschillende behoeften hebben. Dat ze genieten van vrede en ruimte. Dat het op jezelf leeft terwijl je een relatie met iemand hebt, zegt niets over hoe "echt" de relatie is.

Factor 4 De praktische anderen

Stel dat je jongen ergens op school is en dat je niet wilt dat hij overstap. Plaats uw thuisstaat onder water en u wilt het niet verkopen. Vul jezelf in. Er kunnen alle soorten nuttige redenen zijn die voorkomen dat mensen samenwonen. Als gevolg hiervan kiezen ze de 'latten'.

Reden 5: twijfel

Een factor om niet samen te wonen kan ook twijfelen. Twijfel of de single in kwestie is geschikt voor u. Ik geloof zelfs niet dat je die redenen voor een Slat -relatie kunt voorstellen. In feite is het gewoon meer een uitdrukking van twijfel en geen bewuste keuze voor een Slat -relatie.

Is een Slat -relatie raar?

De bovenstaande lijst brengt ons bij wat we aanvankelijk zijn begonnen. Is het vreemd hebben van een lat? Kort antwoord: nee nooit. Je vraagt jezelf of een slat -relatie is voor jou. Is dat wat je wenst, wat bij elkaar past en natuurlijk wat je geliefde wil. Dat is waar het allemaal om draait. Het produceren van samen zijn dat voor jullie beiden werkt. De rest is een bijwerking.

Deze blogsite is gecomponeerd door single dating -expert Tom Gorny Vanen. HijTrint al enkele jaren zijn singles die beter willen worden in (online) enkele single dating en meer zelfvertrouwen nodig hebben. Tom is de auteur van DeBeeken 'MasterFlirt, dit is hoe je elke dame verfraait' en 'MasterFlirt Internet'. Hij maakt ook alles wat dat met liefde te maken heeft.

Gepubliceerd door Cupidoloog op July 2022June 2022


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Cupidoloog
Added Jul 20

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo